Nakon izjave o ratnim zločincima ponovo se oglasila Sanja Vlaisavljević

/ Komentari (46)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alen

Odrone ljudski dzaba se oglasavas, ti si zlo od zene koja hoda ovom lijepom zemljom Bosnom i Hercegovinom

tuner

kako ovakvi nalete na volej, bilo politicki ili zakonski, pa ne znaju gdje su. znas li gdje ti je ante jelavic? gdje je hercegovacka banka koja je trebaja opsluzivati administraciju herceg bosne??

Ja ću

Samo reći refik lendo i to je dovoljno

308 Alka 28 Oluja

Kao Hrvat mogu napisati da je žena glupa, ništa više.

BiH u EU do 2050

Napokon vidljivi rezultati ulaska u EU, najbolja vest u RH u zadnjih 30g... SNAŽAN RAST Obrtnici i male firme potukli moćni turizam. Uprihodili deset milijardi kuna više i zaposlili 107 tisuća ljudi.

Ralle

Naj veći problem ove naše BiH je taj sto muslimani misle da je.samo njihova. E to neće ići. Nitko nije.protiv.BiH, naprotiv. Međutim , nisam, kao i svi hrvati i srbi, za BiH, kakvu žele Bakir i Sejdina hanuma (čitaj Sejdo). U tom slučaju, eto im 23%, koliko im je potpisao Alija Izmetbegovic.

Xyz

... Sikter marvo Mars

Sramota...

...je samo tvoja i tvoje stranke. Nije tesko izviniti se. Ali, za to je potrebno biti ljudsko bice.

Krvnik

u liku doticne sanje

ogavni isloamoterorizam orgija u lojkalifatu, fuj!

ogavni isloamoterorizam orgija u l-o-j-kalifatu, fuj!

ananassanana00@proton.me

Vi ste *****ka vlada. Ali kako ste ustali, tako ćete i sjesti.

primitivni nosonjo 8mica

Kao Hrvat mogu napisati da je žena glupa, ništa više. ka 308 Alka 28 Oluja jes to ti kao hrvat? glup si, štampaj si diplome, poture...

podla velikoosmanlijska kasabica

moralno i intelektualno superiorna sanja nije dužna uzaludno i besplatno podučavati primitivnu i zlu islamoterorističku kasabu. SANJA SAMO NASTAVI DALJE, EUROPSKI I GOSPODSKI, SVAKA TI ČAST!! neka zatucana kasaba čami u svom podlom velikoosmanlijskom snu.

BiH

Samo dobro nasamarat krmacu

ništa ljepše neg kad mi ovi džoomijski štakori

obrišu komentar koji je pogodio u srž islamoteroristickih orgijaša reiSS-bake-df i ismijao ih do balcaka. hahaha, pojedoše se mali raDjomaala janjicari, hehehe - - - realni covjek - prije 5 sati Još u nekim Andricevim djelima je baš ovako, secirano do u detalj, opisivana mahalska rulja, žedna krvi, osvete i puštanja gnjeva iz vlastitog bica, trajno nezadovolja sobom.

Sta ocekivati

Od *****a nista drugo nemozemo ocekivati,ko se pokaze veci uzp-ovac legitimniji je hrvat jer covic dijeli certifikate ko je hrvat

Svi

Od *****a nista drugo nemozemo ocekivati,ko se pokaze veci uzp-ovac legitimniji je hrvat jer covic dijeli certifikate ko je hrvat ka Sta ocekivati Ste vi isti sva tri sorte. Ajte budite pa počnite prvo osuđivati svoje i to sve tri religije

Ovo je

Samo dobro nasamarat krmacu ka BiH Garant mrziteljpda je se zna koliko voli žene

Droljom prljava

**** te otac tvoj koji te bijesnu izdrkao.Treba te maljem u glavu kučko

Krme pogano

Naj veći problem ove naše BiH je taj sto muslimani misle da je.samo njihova. E to neće ići. Nitko nije.protiv.BiH, naprotiv. Međutim , nisam, kao i svi hrvati i srbi, za BiH, kakvu žele Bakir i Sejdina hanuma (čitaj Sejdo). U tom slučaju, eto im 23%, koliko im je potpisao Alija Izmetbegovic. ka Ralle BiH jest naša država vaša pradjedovina je na karpatima.Bema austrougarske ni turske otišlu .Šta čekate *****ad i IZDRKOTINE turske .Sad je svijet civilizovaniji a vi to još ne primjećujete Ne treba nikom više vaše ****e kad ima da se na ulici biraju mnogo ljepše i čišće pi evropi.A ni konjušari nam nisu više potrebni sad imamo modernu tehnologiju a vi konjušari sa Karpata u to se ne razumijete.Najbolje da se vratite na karpate vašoj braći i stričevima bizonima i majmunima.

Svaka joj je na mjestu sto je rekla,

a jedino sto je sramotno, to je orijentacija ovog portalchichka. Protiv svega hrvatskog.

LJILJAN

SANJA NEMAS SE STA PRAVDAT OVIM SDF

Zenicanin

***

Imam neki ruzan

predosjecaj da ce joj se nesto desiti!

***

***

***

baš kao što ni kraljice katarine što nisu dostojni!

Bosanac

***

nikšiću SMRADE, nisi ODBRANIO SANJU!!!

ti si isti ko i reiSSdfa zeleniš, primitivna zelena komunjaro, MRŠ!

samo naprijed naša sanja,

ne bendaj zlu mahalu i nikšića mizernog smetljara.

ILIJA

PRO 'U' SE NASTAVLJA SEPURITI ZATO STO JE NIKSIC NIJE SANKCIONISO! NA KRAJU CE MALI ,NESIGURNI,PRIGLUPI NIKSIC RECI ISTO KAO I ONA!

Delfin1946

Samo izvinjenje to je ljudski

svi koji vole ISTINU

VOLE i SANJU, hrvatsku heroinu, a ne ZLU MAHALU!

šaćire, džamijska krmčino

>>PRO &amp;#039;U&amp;#039; SE NASTAVLJA SEPURITI ZATO STO JE NIKSIC NIJE SANKCIONISO! NA KRAJU CE MALI ,NESIGURNI,PRIGLUPI NIKSIC RECI ISTO KAO I ONA! ka ILIJA<< ne rokći, blento!

Aida

moralno i intelektualno superiorna sanja nije dužna uzaludno i besplatno podučavati primitivnu i zlu islamoterorističku kasabu. SANJA SAMO NASTAVI DALJE, EUROPSKI I GOSPODSKI, SVAKA TI ČAST!! neka zatucana kasaba čami u svom podlom velikoosmanlijskom snu. ka podla velikoosmanlijska kasabica

Hercegovac u Bosni

Ljudi na kraju sami sebi nepravdu i zlo urade.Nemojte nikad pravdat ubice i koljace, nema opravdanja.

m.tvica@ppf.unsa.ba

klasična mantra dvoličnjaka. Svoj nacionalizam, šovinizam i islamofobiju kriju kritikom prema SDA.

Koje vlasko prezime…… I tako doso vakat da se ono nesto pita …e **** ga Bosno moja

Leskovac

6% katolika u BiH …Hvala Bogu svakim danom ih je manje Veliki su zlobnici i bolje je neka odlaze ….Nikd se ne vratili AMIN

Pojedinim osobama

kada stupe na određene funkcije , dati i jedan manji kamen, da drže u ustima .

***

Naj veći problem ove naše BiH je taj sto muslimani misle da je.samo njihova. E to neće ići. Nitko nije.protiv.BiH, naprotiv. Međutim , nisam, kao i svi hrvati i srbi, za BiH, kakvu žele Bakir i Sejdina hanuma (čitaj Sejdo). U tom slučaju, eto im 23%, koliko im je potpisao Alija ***. ka Ralle

Ih

Zena je rekla istunu

Fifi

***

Avalir

Nikšiću, skidaj to đubre od ministrice ako ne onda si i ti kao i ona.

Robi

Neka te je sram i stid,vodi ih kući sebi

Ispravka

Naj veći problem ove naše BiH je taj sto muslimani misle da je.samo njihova. E to neće ići. Nitko nije.protiv.BiH, naprotiv. Međutim , nisam, kao i svi hrvati i srbi, za BiH, kakvu žele Bakir i Sejdina hanuma (čitaj Sejdo). U tom slučaju, eto im 23%, koliko im je potpisao Alija Izmetbegovic. ka Ralle Pise se najveci ;)

Bosna je čitava naša to je stara islamska drzava a

***

/ Najnovije