Podnesena krivična prijavu protiv Šefika Džaferovića

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Dešava se kad si u ljubavi .

Tax

I NACISTICKI HER SHMIT OVO NE VIDI, NE VIDI KAD KOMSIC POZIVA NA RAT, NE VIDI KAD DZAFKE ZLOCINE VELICA, TO NACISTA SHMIT NE VIDI? AL VIDI KAD DODIK BRANI DEJTONSKI MIROVNI SPORAZUM, TO MU SMETA. NACISTA SHMIT I AUSTROUGARSKI FASISTA INCKO SU TU SAMO DA BI SRUSILI DEJTON I POCELI NOVI RAT.

kinez

NEMA VECE LOPINE!

Kriticar

Prestanite vise svjesno lagati nepismeni, krezavi, vjerom zatucani muslimanski narod u BiH. A sad nazad u Zivkovicev mladomuslimanski rezervat (23% BiH) sto je i previse za 'narod' koji je nastao u Holiday Inn-u 92.

,.krivda pravda.,

Treba te sda teroristo,lopove i spletkarosu strpati u zatvor. Dok god ste vi psi na vlasti drzava i narod ce propadati,prokleta vam i djeca i unucad bila zvijeri ogavne.

Udruzeni zlocinaćki projekat /UZP/ ponovo napada!

.

B

. ka Udruzeni zlocinaćki projekat /UZP/ ponovo napada! Znači Hrvati lažu ARBIH nisu činili zločine nisu iza sebe ostavljali masovne grobnice i nisu držali logore....

Koel

Ker covic nikada vise u predsjwdnistvo nece komso nas iduci mandat 100% a ker s rado olje ce umrijeti pateci za funkcijom nedoatiznom

za Kriticar

Prestanite vise svjesno lagati nepismeni, krezavi, vjerom zatucani muslimanski narod u BiH. A sad nazad u Zivkovicev mladomuslimanski rezervat (23% BiH) sto je i previse za 'narod' koji je nastao u Holiday Inn-u 92. ka Kriticar Prvo podi od sebe ako zelis nekog da kritikujes. Mi smo na svome i bicemo na svome. Ovdjje smo ponikli i ostacemo a vi sto ste se dovukli sa svakojakim okupatorima vi ste u prolazu. Zapamti: sve se vraca i sve se placa.

Uzp

Uzp drzi lekcije o ratu i pravdi,nasto je pravda spala....

Uzp drzi lekcije o ratu i pravdi,nasto je pravda spala.... ka Uzp Brata sebi napravio i ti i dzaferovic. Šta ste radili u muzičkoj školi i Zenici?

/ Najnovije