Nakon Čedinog intervjua reakcije ne prestaju: Naš narod je doktorirao šuplju

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ghost

Cedo ne prdi !!! Bolje bi ti bilo da sacuvas tu trunku simpatija koje ovdje imas. Ovo ti je minus, a poslije tri minusa ...

Kralj

Eeee irfane pa vise je on hlasova osvojio kao narkoman nego cjeli bosanski sdp

NANO

Svašta srbijanski opozicionar dođe u Sarajevo da brani lopova iz SDA po naredbi Željka Komšića ko fol građanskog lidera koji građansku BiH stvara sa nacionalistima?! Ništa ni sa čim

Cedo gluperdo

Cedo od kako si se priklonio DF/SDA koaliciji ne znas se vise pristojno ni obuci za gostovanje na televiziji, a ne znas ocigledno ni sta pricas. Fino su ljudi uvijek govorili s kim si takav si!!

BiH

Upravu je Muzur, ali kad ce Muzure boljitak na Ilidzi? Jel se pocelo sta radit?

Deka

Čedo legendo. Ne obraćaj pažnju na difovce, iskompleksirani svijet koji politiku shvata kao pravljenje sklekova i kolutova napred- nazad. Valjalo bi poneku knjigu pročitati i poneku lekciju iz diplomatije savladati. A to nije odlazak u fitnes klub i pisanje nebuloza po fejsbuku.

Bosnjak

Svaka cast Cedo. Ova izdajnicka bagra iz 4 ke na celu sa Senadom zeli da Bosnjacima ukloni zadnju polugu vlasti ratnog heroja i najboljeg premijera Novalica izmisljajuci mu afere , cime direktno ide na ruku UZP u i RS u ! Da malo ovno macak Muzur ima pravo da serucka jednom Cedi koji ima damu da u Srbiji kaze da je bila agresija na genocid, podguzna muha Donikia a ne zna ispravno napisati ime Opcine, kojoj je na celu/ Ilidja napisao. DIF nepismenjakovic !

ghost

>>Svaka cast Cedo. Ova izdajnicka bagra iz 4 ke na celu sa Senadom zeli da Bosnjacima ukloni zadnju polugu vlasti ratnog heroja i najboljeg premijera Novalica izmisljajuci mu afere , cime direktno ide na ruku UZP u i RS u ! Da malo ovno macak Muzur ima pravo da serucka jednom Cedi koji ima damu da u Srbiji kaze da je bila agresija na genocid, podguzna muha Donikia a ne zna ispravno napisati ime Opcine, kojoj je na celu/ Ilidja napisao. DIF nepismenjakovic ! ka Bosnjak<< Jedina provjereno izdajnicka je tvoja SDA. NJihova je robija zagarantovana !!!

NB

Niste vi razumjeli Čedu, bre! Pa i teroristi obustavili akcije u pandemiji. Samo napredna bošnjačka politika hlođe se na svim nivioima ništa joj nije sveto ni veliki broj preminulih. Čovjek veli priirie malo, urdedite državu u svojim mahalama pa onda očekujte respekta... U suprotnm ... Sudbina svih Rohinja, Ujgura i Palestinaca vam je zagarantirana!

/ Najnovije