Čović i Izetbegović danas kod Plenkovića

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robot

Sto nije stigo syebati Alija syebat ce mu sin!

Posmatrac

Je li ovo zvanicna posjeta? Cemu sluze Dzaferovic i Komsic?

Podsjetimo se na neke od budućih potencijala

Dobr vijesti za izvoz naših proizvoda prema tvorevini sa istočne strane rijeke Drine, gdje se sve više razbuktava građanski rat zasnovan na stoljetnoj međunacionalnoj netrpeljivosti između valjevskih i kraljevačkih kadrova. Nakon što se međusobno pomore i sprže, trebaće da se obnove, što je lijepa vijest da im nakon tog njihovog međusobnog razaranja izvozvozimo naše proizvode.

Sss

DIJALOG DA, ALI BEZ PRITISAKA I NAMETANJA RJESENJA. IZBORNI ZAKON JE VALJAO KADA JE COVIC IZABIRAN, A SADA NE VALJA. DOBRO, ALI BEZ ZAHTJEVA ZA ZAOKRUZIVANJEM TERITORIJA I SMATRANJEM DA JE HDZ JEDINI LEGITIMNI PREDSTAVNIK HRVATA. GOSP. PLENKOVICU, IMA HRVATA I KOJI NISU H D Z.

registriran

Najvece stetocine za Bosnu i Hercegovinu su Otac i Sin. Pljuc.

Murijas

Bakir i SDA su na sva zvona kritikovale Dodikov odlazak u Zg jer se toboze zaobisla drzava. 10-ak dana kasnije on to isto radi. Hoce li nekada muslimani u BiH shvatiti kuda ih vode Izetbegovici i SDA? Tuzno!

/ Najnovije