Nakon novih prijetnji u NSRS Dodik dobio hitan poziv iz Amerike: Šta je Palmer poručio?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Uuh j..... e Slika.!! De vi malo razgovarajte...niste dugo de.!!

Sa

Samo izmisljaju nove ckracenice, reforme. A sustina reformi koje nam namecu je da nam uniste privredu i proizvodnju kao banke itd. Fasizam novi kroz oblik demokratije i ljudskih prava, i dok se opasuljis porobljen si i ne odlucujes vuse ni o cemu. I hitler je to htio samo drugim sredstvima pa njegovi nasljednicibimaju bolji nacin za glupu stoku.

Guest

čuj javio se Palmer. Kralj je. Hahah. Kao nešto pametno su razgovarali. On s njima razgovara umjesto da razgovara s mladim sposobnim ljudima koji će hapsiti ove nacionalističke kleptomane koji godinama uništavaju sve što dotaknu. Dodik, Čović, Izetbegović u zatvor (a svi znaju da imaju za šta) i mirna Bosna a i Hercegovina.

Guest

Ako je istina da su "oci ogledalo duse", ovaj Palmer nije dobar...ludacki pogled.

vb

Ma Kriještorac je čudo ba! Jest ih odabro - svaka mu čast hahahahahaaha...... Texas Chainsaw Massacre... :)

De ba

Pa dosta je mrznje i mitomanije ljudi sta vam je. Imate li bar zametak duse. Zulumcarite i na tim osnovama umjesto da se izvinite vi preturate Bosnacima da su netrpeljivi. Pa imate li stida i mozga sta vam je vise, nemojte nam bijediti Bosnu lijepu.

budući svaba

kada bi nekim slućajom gradjani bih rekli ok neka se RS genocidni otcijepi a za tzv hrvate to jest ustaše da isto mogućnost otcjepljenja iz bih oni bi se zalagali da po svaku cjenu ostanu u bih i tako u nedogled to narod posmatra i šuti

Hahaha usro se Ronhil!!

.

Gost

Narod star dvadeset i sedam godina bi da upravlja državom i narodima starim stoljećima. Neuspjeli pokušaj!

Gost

Po rječniku se vidi da tako mlad narod nije zreo za državu.

Slava Storonci

Pa recite više, hćete li vi državu ili ne? Ili ćete i dalje na raport kod svjetskih hohštaplera? Živ Bog više ne zna šta tko branibrani ili napada. Pa jebite, vi niste normalni, ako vas Field istruira kako ćete ući u EU. S jednom nogom uđete, a ovakvi vam onda drugu podapne. A onda pik iz početka..

/ Najnovije