Nakon akcije SIPA-e: Dobro jutro, Alisa Mutap, ko je ubio Dženana, amnezijo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

Ubio ga je ubica i treba ga naći i osuditi na 40 godina. Ali ove bandite iz SDA koji kriju ubicu treba osuditi na veće i teže kazne. Zna se ko su, od dna do vrha! Stoka! 30 godina ubijaju i bogate se na muci ovog sluđenog naroda!

Koel

Druzis se s mafijom s mafijom i zavrsis

Nisam@Robot

Alisu treba odvesti negdje vani na pregled da bi se ustanovila navodna Amnezija, a ako nalaz bude Negativan oda je stvar jasna... Onda ona zna TACNO ko je ubica ali ne smije da kaze jer joj je prijeceno mozda isto Smtcu ili je dobila Veliku lovu da suti.!!

Veteran64

Nisam siguran ko je izgovorio ove rijeci: "Nemoj, pa se ne boj" , ali mi prodju kroz glavu najmanje jednom dnevno. Kako oni koji su skrivili neciju smrt, na bilo koji nacin, ostaju normalni? Kako se pogledaju u ogledalo? Kako uopste zive dalje? Kako preture samo jednu noc? Kako ne znaju da: onaj ko ubije nevinog insana, kao da je pobio cijeli dunjaluk, isto tako, onaj ko spasi jedan zivot, kao da je spasio cijeli dunjaluk!

logičar

Alisa ima "amneziju" kao izgovor jer joj je neko jako blikak ili drag počinio to djelo i ne želi da ga izda

/ Najnovije