Nakon 3 mjeseca: Na teritoriji BiH ponovo se može čitati blog Slobodana Vaskovića

11
Radiosarajevo.ba
Nakon 3 mjeseca: Na teritoriji BiH ponovo se može čitati blog Slobodana Vaskovića
PrtScr / Slobodan Vasković

"Na teritoriji BiH, nakon tri mjeseca, ponovo je vidljiv moj blog na kojem pišem 13 i po godina; Blog, kao što vam je poznato, možete naći na adresi slobodanvaskovic.blogspot.com."

Napisao je ovo danas reporter Slobodan Vasković, kojem je blog, na kojem objavljuje informacije za koje tvrdi da razotkrivaju kriminalnu hobotnicu u zemlji, bio "ugašen" za područje Bosne i Hercegovine. 

"Već od danas počeo sam sa objavama na njemu i nastaviću to i u buduće. Takođe vas želim obavijestiti da ću iste tekstove nastaviti da objavljujem i na svom drugom blogu, na kojem sam radio prethodna tri mjeseca. Moram priznati da sam nakon tri mjeseca, koliko blog nije bio vidljiv u BiH, veoma sretan što ponovo, svi oni koji to žele, mogu da prate ono što objavljujemJa ću, kao i do sada, objavljivati samo istinu", napisao je Vasković. 

Zlatan Fazlić Fazla za Radiosarajevo.ba: O "Teatarskoj" i ciklusu posvećenom opsadi Sarajeva

Zlatan Fazlić Fazla za Radiosarajevo.ba: O "Teatarskoj" i ciklusu posvećenom opsadi Sarajeva

Kada je 9. jula javnost obavijestio da blog nije vidljiv na teritoriji BiH, napisao je:

"Dodikov Režim pokušava da me zaustavi da objavljujem tekstove na blogu koji trenutno nije vidljiv u BiH;  Međutim, taj njihov 'uspjeh' je kratkog daha; Nastavljam kao i dosad sa drugih platformi. Imao sam ogroman broj poziva iz cijele BiH u kojim su me obavijestili da moj blog više nije vidljiv na teritoriji BiH. Očito je da Režim Milorada Dodika, kao i oni koji su sa njim u simbiozi, žele da uskrate građane BiH za istinu koju svakodnevno objavljujem na blogu."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije