Najrazorniji zemljotresi u BiH: Banja Luka još pamti 1969. godinu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hava

Da, to se desilo u Jugoslaviji, pa je i obnovljeno. Sad kad bi se tako nesto desilo ne bi se popravilo ni za 30 godina.

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Sinoc je strasno treslo u Bl..kad je bio onaj u Hrvatskoj u Bl su bili na ulicama..a kad je bio u Albaniji u 4 ujutro dugoooi su tresle cjevi na radijatorima..Bl je na trusnom podrucju sve rudnici ispod zemlje u pojedinim naseljima nedao Bog da se ponovi.Sve nas Bog opominje...

Bosanac

Banjaluko ponovio se

Granada

Gore od zemljotresa u Banjluci je jedino četverogodišnje granatiranje Sarajeva od strane krnjave Jugoslavije i Banjaluke kojoj smo slali pomoć za o novu kao i Titogradu 0,5 % svake plaće desetlječima.

@Ljiljan

Gore od zemljotresa u Banjluci je jedino četverogodišnje granatiranje Sarajeva od strane krnjave Jugoslavije i Banjaluke kojoj smo slali pomoć za o novu kao i Titogradu 0,5 % svake plaće desetlječima. ka Granada Normalno je da će patriota spomenuti rat. Pa pare je cijela je Jugoslavija slala. Po tebi nije trebalo jer je poslije 23 godine bacane granate. Baš si pametan

@Bosanac

Banjaluko ponovio se ka Bosanac<< Pa naravno u Banja Luci su tad bili samo Srbi i Hrvati jel tako

Duduk

Rekla je da je iz Banja Luke i da se tamo zemlja tresla. Da joj se srušila kuća i kako joj nestala adresa.

Oglo

Gore od zemljotresa u Banjluci je jedino četverogodišnje granatiranje Sarajeva od strane krnjave Jugoslavije i Banjaluke kojoj smo slali pomoć za o novu kao i Titogradu 0,5 % svake plaće desetlječima. ka Granada Zaboravio si Skoplje, djubre fasisticko. Sad i grad treba da se mrzi. I to onaj od prije 50 godina kad smo sci bili jedno. Sad vlada vjera i u sve se petlja pa nam je tako fino. Zalim te. Osusices se od mrznje ti i takvi kao ti.

/ Najnovije