Najnovije informacije s KCUS-a: Potresni iskaz doktora Nermira Granova

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirko S. Kojotovski

@muamer Kakve veze ima ovaj tekst sa SDA ? Ne mislim da je tako, samo što prepisuju od drugih (ovo sa N1) a evo sada skoro sve tekstove i važne i nevažne zaključali komentarisanje. Novinari kao da im nemaju motivacije ni kreacije pa više i ne kriju da sve preuzimaju.

Koel

Pouzdano od doktora s klinickog koza je razbacala klinike sve ispremjestala da smjesti nekih 45 pacijenata u urologiju i staru hirurgiju gdje je hladno kao u grobu doktori kazu da je opci raspad sistema klinike ne rade nemaju pcinenata ne da sebija operacije prijeme opsta katastrofa info od doktora koji rade gore tacno 100%

svjedok

@koel, pa sta ti hoćeš, da nije seke gore bi tek debakl bio, ima nas još koji radimo i znamo sta se dešava, vanredno je stanje. Pozdravi tog svog doktora i recimo nek se posla uhvati, jesi li svjestan sta je 451 pacijent sa covidom, to je sve inteziva ili u najboljem slucacaju polu inteziva.

Koel

svjedok Daj ne lupaj gluposti 45 imate u staroj hirurgiji i malo nesta u infekciji po odjelima sto se lijece sto ste ih vi zarazili laksa slika nije niko glup zna se sta se radi na klinickom al polakooo doci ce sve na naplatu proci ce i ovo

/ Najnovije