Najnovija informacija: Potvrđena optužnica protiv Ibrahima Hadžibajrića

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha

Ovolika halabuka oko otpuštenih 6 uposlenika. Sigurno je neko iz neke stranke otpušten.

Wow

Schmidt bukvalno provodi natzi metode.

jurist

kakva je ovo šala?

Kk

Cemu tolika galama, kao da je neki terrorist,umjesto da se to radi neopazeno,pa ako je krav neka se sudi

Akademik Nurko

Zna li se kada ce po Sebiju da dodju?

adi

Mogu mu ga po*****ti, najbolji nacelnik zna raja sta valja zato ga godinama biraju

adi

Schmidt bukvalno provodi natzi metode. ka Wow **** ti smit ***** *****sku, kakve on veze sa ovim ima bolesni islamski degeneriku

IZO

' nezakonito otpustio šest državnih službenika i namještenika u Općini Stari Grad.'?????????????????? I ZA OVO RACIJE I CIRKUS? TKO SU TI GLUPI TUZIOCI???

Deratizacija

Ovolika halabuka oko otpuštenih 6 uposlenika. Sigurno je neko iz neke stranke otpušten. ka Hahaha \ Plitka pamet! Nije problem tih 6 zaposlenih osoba , nego sta su oni uradili sto se kosi sa interesima drzave? Zbog osoba kao sto si ti ,mi smo i dosli u ovu poziciju, jer svaka susa zeli da vlada a nije u stanju da svojim znanjem i radom obezbjedi sebi osnovno za zivota, vec uzima od postenog naroda. Sve treba pretresti , bez obzira kojoj stanci pripada ili je podrzava. Na prvom mjestu je drzava ,a ti stranacki misevi treba da odleprsaju iz ovog okruzenja.

Hava

Zna li se kada ce po Sebiju da dodju? ka Akademik Nurko Zasto?

Spasit ce ga trojka

Nemoguce da se trojka neoglasava kad je njihov bot upitanju

/ Najnovije