Najnovija informacija: Opozicija iz RS spasila Nenada Nešića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vvvv

Svi su anam oni isti, serbi su to oni svoje ne daju bez obzira kolko se ne slazu, da su bogdom u tome i bosnje iste.

ACA

OPOZICIJA U RS JE ISTO S.ANJE DRUGO PAKOVANJE KAO POZICIJA!

Scvvf

Sve se diriguje iz BGD

Razlika

Koja je razlika izmedju pozicije i opozicije u rs ? Naravno nema je !

Vrana vrani ne vadi oči

Ovo je bar naravoučenije za szabih i sda kada nešto oričaju o izboru političkog partnera iz rs. Tako da je trivička ista ako ne i gora kao cvijanovićka! U pamet Bošnjaci!

Derim

Pa naravno , sta ste ocekivali. Sve su to tamo ista g ovna.Ko je mislio drugacije je i glup i lakovjeran. Svi oni , negdje u ormaru cuvaju djedovu subaru s kokardom.

Crni

Netreba samo kupovati od njih nista zato sto su svi isti.

A vi

Zar ste vi nesto bolji, stitite becirevica, lagundziju, konakovica ne zna se koji je veci mrzitelj svega srpskog, ruse svoju drzavu samo da bi nastetili republici srpskoj. Kad se kod muslimana pojavi politicar spreman na dogovor za bolje sutra mi ce mo jedva docekati i graditi bolju buducnost do tada se vi izjedajte mrznjom prema srbima.

IVA

GDJE SU NIKSIC /NAMA GA 2 SEDMICE / DA NIJE OTISAO U ILEGALU , GLUPI ,POKVARENI FORTE I DA LI SE POLUPISMENI BILMEZ VRATIO IZ USA ,DA KOMENTIRAJU? ONI SU GA DOVELI ZA MINISTRA!

Ljiljan:VLASI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

SVI SU SERVI/SLUGARE (današnji srbi krivoslavci)=VLASI ČET NICI A OGROMAN BROJ IH JE RATNIH ZLOČINACA,SVAKI VLAH/VLAINJA KOJI IMA 50 I VIŠE GODINA JE RATNI ZLOČINAC,Ṣ̌TO ZNAČI DA SVAKA VLAŠKA PRLJAVA KUĆA IMA NAJMANJE JEDNOG RATNOG ZLOČINACA/ZLOČINKU!

/ Najnovije