Najnovija informacija: Niko ne želi na poziciju v.d. predsjednika Suda BiH?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

evo nek bude Sena Uzunovic

ona se pokazala jako talentovanom za takve pozicije

Sud BiH

Dovesti stranca rasnog EU sudiju.

Skopatrice

Na zalost,mislim da je puno sudija korumpirano,a i boje se.

Sud

Pa kad vide koliko se postuju i koliko se politika uvukla u tu oblast normalno da niko nece. Mozda se pojavi neki sudija iz stranke sa srednjom skolom. Moze i fudbalski samo da promijeni odijelo.

333

Prvo, niko nije u soku. Mene ne bi iznenadilo hapsenje bilo koga osim mojih sugradjana za koje niko nikada nije cuo, a nije jer su zavrsili fakultete koji stvarno postoje, proputovali svijet o svom trosku, zive svoje zivote, rade i zaradjuju na normalne nacine, mirno spavaju, i nije im padalo na pamet da od sebe prave kompromitovane idiote i robove politickih i ekonomskih mafija. Drugo, uopste me ne cudi da niko ne zeli na poziciju privremenog predsjednika suda, jer je pritislo da se radi, mafije satjerane u cosak nece prezati od bilo kakvih sredstava da spasavaju svoje jadne ****ce, (a vec smo vidjeli da im nista nije strano, pa ako neko nece milom, hoce silom), masa zaposlenih u pravosudju vec ima gomilu oraha u dzepu i svoje politicke i kriminalne vlasnike pa su razapeti a mogli bi se i razotkriti, a oni koji bi zeljeli da rade posteno, a sigurno ima i par takvih, ne mogu da racunaju na bilo kakvu zastitu kada zagusti. Nisu bezazleni procesi u pitanju, pada citav jedan kriminalni, patoloski parasistem koji se zavukao u sve pore drustva, a koji je osmisljen osamdesetih, profilisan u ratu, i doveden do vrhunca besmisla u posljednjih desetak godina. Veliki su to potresi, i mnogo ce ucesnika i saucesnika tog sistema direktno ili indirektno da nastrada. Ukratko, kupio sam kokice popodne, i cekam borbu na zivot i smrt izmedju bosanskog polusvijeta svih nacija, vjera, boja i oblika.

/ Najnovije