Najavljeni novi, veliki protesti u Federaciji BiH: Ko traži novac iz budžeta?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Poljoprivrednici prvo trebaju traziti strucnu pomoc za proces proizvodnje, plasmana i obrazovanje. Ovako sa malim sto kazu hrvati opg-ovima, slabo se moze konkurisati velikim proizvodjacima iz Madjarske, Ukraine, Holandije itd.

4fz55t766io

Radite proizvodite,zarađivate još vam daj iz buđeta,seljacine oci su vam gladne,pohlepni debili i idioti.imate i vise no sto vam treba,cigani *****ski.

Eww

PREVRSILA JE DARA MJERU. AKO SE NE RIJESI I PUTANJE PENZIJA, ETO NAS NA ULICE

Adi

Treba sada, i penzioneri da im se pridruze jer bez usvajanja budeta nema povisica onih bijednih penzija

Da li je Avlija, u entitetu FBiH,

dovoljna za ovolike borce, invalide, sehiduse, poljoprivrednike, sindikaliste SDA+DF?

Hahaha

SDA je svakoga uvela u prava samo da glasaju za njih. Zna se kako vi trebate dobiti novac, proizvedete a vlada otkupi sve vase proizvode, sve ostalo je pljcka

Adi

Ljiljane, ***** li ti ****u ******enu majku u supak, ***** ti sjeme *****sko, djete u tabutu, kad, tad cu te pronaci, ****t cu ti sve do petog koljena, pseto islamisticko

/ Najnovije