Najavljeni protesti ispred OHR-a u Sarajevu: Samo jedan zahtjev - Izborni zakon do Nove godine

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prosinac

Ma hajte molim Vas. Do Nove godine ? Pa ode Šmit 22.12. kući za Božić i nema ga dok ne prođe zimski raspust.

Misko

Koji su ovo besposlicari,zamisli radni dan oni idu na proteste. Ko samo jos benda ove balvane

Svi Svi

Svi za građansku, svi za Bakira! :)

Haha

***

Neka si ti zaposlen

Koji su ovo besposlicari,zamisli radni dan oni idu na proteste. Ko samo jos benda ove balvane ka Misko pa da su zaposleni ne bi ni protestovali. Ne moze svako raditi u sluzbi i uporedo surfati na telefonu.

Borac sa kauča

Koliko vidim sad je OHR dobar

Sejdo, Denis, Šemsudin?

Ko je sada platilac ovih protestanata s obzirom da od Sejdinih milion gradŽana nema ništa?

Beograd

***

Error

Kako ovo pozivaju se na demokratiju a prisilili bi nekog da glasa.ccc. evo ja bas necu glasati jer zaista se nema za koga.Nema patriote svaki je potkupljiv ponizan i sluga zapada al svaki !!

/ Najnovije