Najavljeni novi protesti ispred OHR-a: Političarima zabranjeno obraćanje

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ananassanana00@proton.me

Mi se bojimo da ćemo primit krivične prijave, a naši roditelji se nisu bojali primit metak.

Rest Art

24.04. Ponedeljak prema prognozi nema kiše. Treba apelovati da poslodavci puste zaposlene oko 14 sati.,mada oni i ne dolaze na proteste naročito ove budžetlije. Izgleda da penzioneri iznose teret borbe za državu.Omladinu nista ne interesuje.

Ma da

***

Daj boze

Kad bi izaslo 100.000 ljudi na ulice ispred OHR-a to bi tek tada nesto bilo! A najbolje bi bilo da se u vise gradova sirom BiH u isto vrijeme izadje na ulice! E tek tada Herr Schmidt ne bi mogao zatezati und uns verarschen!

Mostar

***

Ask

Opet SDA protesti

***

***

***

***

s

Je li to znači da se ponište sve odluke OHRa, od 1996 do danas

7uu6iko7u

Sda zeli ostati u vlasti iz samo jednog razloga,da moze ugnjetavati i pljackati narod.nista drugo oni nit znaju niti zele.ako ostanete na vlasti nestat ce drzava a narod se totalno iselit.bolje bi bilo da se vase famelije odsele u recimo tursku,avganistan,iran.

Panzer

***

Najesce se gradŽani za Bajram

bit ce puni kontejneri i oravac “protesti”. Ako dodŽe i Sebija, eto koride

Haha

Ajmo svi na prosvjed, kasnije će se iziftarit štagod

Dv

ŽELIMO I DALJE PROBIRATI HRVATE,E NECE VAM PROCI

luuuuuuuuuuuuzeeeeeeriiiiiiiiiiiii

***

zato ti petkom na džumi

***

jel ova vijest neka šega?!

***

***

***

izmišljena pa umišljena nacija

konfabulacija je iznošenje izmišljenih događaja, koje osoba prikazuje kao stvarno doživljene. lažna bošnjačka nacija je konfabulacija-lafo-nacija.

ponesi opremu da

Mi se bojimo da ćemo primit krivične prijave, a naši roditelji se nisu bojali primit metak. ka ananassanana00@proton.me

ponesi opremu da

ka ponesi opremu da malo razbacimo hrkljuša, biće inače dosadno.

/ Najnovije