Pogledajte ko je sve došao ispred Face TV-a dati podršku Senadu Hadžifejzoviću

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Isto

Vasar u Cevljanovicima.

Koel

Doslo frgovaca desetak i mtel trojke koja je i poslala ovog tipa da malo zagalami isred face tv ne bi li okrenuli vodu na svoj mlin kad se ispotavilo da je napad te tv i avaza uz pomoc kurjaka propao ko vas ne zna skupo bi vas platio sta bi od nakog novinara pa postade smece fuj

nenad je dobro proso!

nastavi li obmanjivati javnost za saku eura koju mu je obecalo crnogorsko podzemlje- kojima SDA smeta po Sarajevu- da nam djeci moze prodavati drogu i njihovi sateliti Radoncic, Pecanac, Nenad Adzivejzovic i slicni-nece se dobro provesti. A nenada treba tako namlatiti, da vise zinut ne moze!Sram ga bilo za hajku zasnovanu na mahalanju crnogorskog podzemlja . Ne zaboravite KOME JE SVJEDOCIO Scepo Radoncic na Kosovu..Keljmendiju...jaranu zi Sarajeva..kako on ode, nema vise narkomana po carsiji..pa hoce Scepo da preuzme primat...kepec prokleti!

Koel Danac metnut ti je pramac

SVI SMO MI KOEL-i vjeruj ima ans jako mnogo aløiz a razliku od avs sake jada galamdzija-mi sutimo i gledamo sta radite.I pisemo.... divi patrijoti danskih slova. hahahahaha

Udara

opasno sda -bot . Kako ste samo jadni. Koliko god ne volio Senada on je za vas Gromada

Guest

Eto ubiste se od zluradosti...pa iskalite svoj bijes iz tih jadnih dusa. Vidim IPAK SVI GLEDATE FACE!!!! A zasto kad eto on ne valja. Iritira...da. Priznajem.Ali da ga nema ne bismo znali ama bas nista. Mislim da cete vi sto ga popljuvaste i dalje gledati FACE. Pa sto li kad bas tako i toliko ne valja. Gledajte i dalje....i lajte kere.

Guest

Eto ubiste se od zluradosti...pa iskalite svoj bijes iz tih jadnih dusa. Vidim IPAK SVI GLEDATE FACE!!!! A zasto kad eto on ne valja. Iritira...da. Priznajem.Ali da ga nema ne bismo znali ama bas nista. Mislim da cete vi sto ga popljuvaste i dalje gledati FACE. Pa sto li kad bas tako i toliko ne valja. Gledajte i dalje....i lajte kere.

Guest

sto niko ne spomene Alijin klan,muslimovic,rekic kosovci,pa onog prevaranta pljevljaka koji je pljacko na ulazu u tunel fol general

Pasa

Dosli svi stranacki uhljebi tipa Maric i Hulusic kojima Fahro i Senad uplacuju stipendije i druge prinadleznosti. Kukava ti majka koja je ovo komedija.

Bravo Senade

Drzi se Senade legendo nasa,narod je uz tebe,pusti ove sdo botove sto izmisljaju,ko god ke dosao nije simpatizer nijedne stranke,nego je botovima naredjeno da sve neistomisljenike zovu placenicima nipovcima trojkom boze sacuvaj jesu zaludjeni,prvi ja i koga god sam pitao nije simpatizer nijedne stranke. Stvarno ovi sdo botovi nisu normalni i dosadni su ko proljev.Senade posteni ljudi su uz tebe i volimo te i podrzavamo.

Dole sdo bagra

Najgori ovi sdoo botovi kad su ovako naporni po internetu i kad ih ima ko mrava,zamisli koliko ih bude za izbore,koliko ih bake nakupi za botove,a zamislite koliko ih nakupi za izbore mozda im da cenera za glas,a za komentar mozda sendvic i dvojni sok. Kad nakucaju dovoljan broj ogavnih gnusnih komentara punih uvreda i prijetnji lete u centralu kod baketa,to se red nakupi ko pred penzije kad se cekaju. Al jadan je to zivot,moras tipkat od 0do 24,moras prekrivat ubistva,pljacke naroda,afere,lazi,moras lagati,moras psovati,vrijedjati obavezno i svakog neistomisljenika odma nazvati placenikom,munafikom,izdajicom bosnjackog naroda,poltrona,mrziteljem bosne i svega bosanskog,moras braniti sva ogavna djela svog sefa,sefice i njihovih pristalica,jadno je biti sdaov bot,tuzan je to zivot.Najgore sto misle da svojim komentarima mogu promjeniti tudja misljenja,pa vecinom kad natipkaju komentara sav normalan svijet udara minuse jer su dosadni ko proljev sa istom pricom stalno,a pluseve im daju pajdasi botovi.

Sedma sila

Marš na poso, marš na poso.

/ Najnovije