Najavljen protest podrške za Palestinu u Sarajevu: "Ponesite svoje transparente i zastave"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta cemo sad?

***

Brko

Lijepe riječi su ukras!

Mirnes

Zao mi je jadnog naroda,ali nek mi samo objasne ti organizatori zasto nema protesta u Egiptu , Jordanu,Siriji itd. Zar smo mi blize nego oni. Istina je da smo mi iskusili sve sto nosi zlo rata ,od izdaje vlastitih samoprozvanih voda do izdaje MZ. Zato samo mi je zao naroda a ovi organizatori su mi upitni

Zapadna demonkratija na djelu

Mosad je svjesno ignorisao informacije egipatske obavjestajne sluzbe da im se sprema teroristicki napad da bi imao povod da gazu sravni sa zemljom, bas kao i ameri afganistan. Da vidimo hoce li zapad traziti izrucenje natanjahua hagu, kao sto su trazili za putina.

/ Najnovije