Naida Hota-Muminović: 'Nema ukidanja nijednog predmeta. Nazivi su vidljivi kao i do sada'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne

Zasto nije bisnjacki

ja

Lijepe riječi su ukras!

***

***

ja

ovom sto kaze za komplex, kako ste vi dosli do srpsko-hrvatskog jezik, zasto ga onda i danas ne zovete tako nego odvojeno? Bosanski jezik je po drzavi BiH i tako ce uvijek biti a ti sto imas komplex nize vrijednosti to je tvoj problem

ja

uostalom ti si glupi nacionalista i sa tobom se ne moze raspravljati

***

***

***

***

ja

Da, znaci po tvojoj teorini ne postoji ni crnogorski jezik. Nacitan si mi vidim dobro si uporabljavao knjige. Smijesno je to sa vama nacionalistima sto volite negirati sve sto vam se ne svidja i uspostavljati neke nove vrijednosti pa tako i knjizevnike. Bosna je imala i imat ce knjizevnike i knjizevni jezik a razlika izmedju hrvatskog pogotovo ovog novog sa uvidjenjem nepostojecih rijeci kao zrakomlat je smijesna i vise nego smijesna. Ko je onda isfrustrirani kompleksas?

Vadiona, Dno dna

***

***

***

Borac sa Žuča

Da mi je neko pričao da ću prije 30 godina provoditi najljepše godine u tranšejama Žuča punim vode i blata, biti ranjavan. Da će mi najbolji prijatelji na rukama umirati. Kako bi došli na vlast nametnuti velikosrpski i velikohrvatski plaćenici, dezerteri i pobjegulje. Dobro bi se osvrnuo na ovu zemlju, pokupio najmilije i otišao da se više nikad ne vratim. E sad pošto nisam, poslije ovolikih žrtva, ako treba ponovo idemo u rovove ali nećete kako hoćete...

NE! Borio si se da na vlast dodje tvoj Buuukir.

Da mi je neko pričao da ću prije 30 godina provoditi najljepše godine u tranšejama Žuča punim vode i blata, biti ranjavan. Da će mi najbolji prijatelji na rukama umirati. Kako bi došli na vlast nametnuti velikosrpski i velikohrvatski plaćenici, dezerteri i pobjegulje. Dobro bi se osvrnuo na ovu zemlju, pokupio najmilije i otišao da se više nikad ne vratim. E sad pošto nisam, poslije ovolikih žrtva, ako treba ponovo idemo u rovove ali nećete kako hoćete... ka Borac sa Žuča ............... I on je i dosao na vlast, bio je na vlasti do juce, unazadaio vas je 100 godina. Eh, njemu se obrati, a pusti se ti tih nekih velikoovih i velikoonih, mani se suplje price.

/ Najnovije