Danas o pružanju usluga zračnog prometa sa Srbijom i Crnom Gorom

Fena
Danas o pružanju usluga zračnog prometa sa Srbijom i Crnom Gorom
/ Foto: Vijeće ministara BiH
Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za danas trebalo razmatrati Nacrt zakona o izmjeni Zakona o nezavisnim i nadzornim tijelima policijske strukture BiH, čiji je predlagač Ministarstvo sigurnosti BiH.

Predviđeno je i razmatranje Nacrta sporazuma o delegiranju odgovornosti za pružanje usluga u zračnom prometu između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Hrvatske i Nacrta sporazuma o delegiranju odgovornosti za pružanje usluga zračnog prometa između Vlade Republike Srbije, Vlade Crne Gore i Vijeća ministara BiH.

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Prijedlog odluke o utvrđivanju plana prijema kadeta u policijske agencije na nivou institucija BiH u 2017. godini, kao i Informacija o implementaciji dokumenta „Pregled odbrane“.

Vijeće ministara BiH bi trebalo razmatrati i Prijedlog  odluke  o  dodjeli  sredstava  Centralnoj  izbornoj komisiji BiH iz rezerve budžeta institucija  BiH za 2017. godinu za opremanje namještaja Centra za edukaciju Centralne izborne komisije BiH. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije