Načelnik Općine Foča o strašnom požaru: Stanje je dosta bolje, stigla su još dva helikoptera

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lol

Načelnik foče došao da se slika danas ispred helikoptera vojske srb. Nije ovako pozirao nasmEjan jučer i jjutros ispred helikoptera OS BiH koji su suzbili požar da ne prekine komunikaciju prema Foči. Oni pristaju da glume "rođaka sa posebnim potrebama iz pro.vincije" :D Hvala bosanskim oficirima na herojskom trudu i obavljanju posla. Da se nije izgubilo 3 dana na s. Vb.ov.anje, požar bi davno bio ugašen.

Do jučer nikoga da gasi

Načelnik foče došao da se slika danas ispred helikoptera vojske srb. Nije ovako pozirao nasmEjan jučer i jjutros ispred helikoptera OS BiH koji su suzbili požar da ne prekine komunikaciju prema Foči. Oni pristaju da glume "rođaka sa posebnim potrebama iz pro.vincije" :D Hvala bosanskim oficirima na herojskom trudu i obavljanju posla. Da se nije izgubilo 3 dana na s. Vb.ov.anje, požar bi davno bio ugašen. ka Lol kada je vidio helikopter i kanticu, nije mu bilo do smijeha. Sada mu malo laknulo.

Odgovor dalibu

Načelnik foče došao da se slika danas ispred helikoptera vojske srb. Nije ovako pozirao nasmEjan jučer i jjutros ispred helikoptera OS BiH koji su suzbili požar da ne prekine komunikaciju prema Foči. Oni pristaju da glume "rođaka sa posebnim potrebama iz pro.vincije" :D Hvala bosanskim oficirima na herojskom trudu i obavljanju posla. Da se nije izgubilo 3 dana na s. Vb.ov.anje, požar bi davno bio ugašen. ka Lol Da se nije izgubilo tri dana na liječenje vaših kompleksa požar bi davno bio ugašen. Hvala našoj Srbiji na pomoći i ljudima u Republici Srpskoj na hrabrosti.

Lol

kada je vidio helikopter i kanticu, nije mu bilo do smijeha. Sada mu malo laknulo. ka Do jučer nikoga da gasi Vi ste toliko pukli da ne vidite da iako super puma ima nosivost preko četiri tone ima zakačeno manje jedro. Skoro isto kao i bell 412 i H2. Al nije vam šta prigovoriti. Vi ste baš rođaci sa posebnim potrebama iz provincije. Pristajete da budete jadovi i da sami stopirate razvoj zemlje u kojoj živite. Divite se tuđim helikopterima i pilotima, jadnici jadni. A podržavajte politiku koja ne želi da takvi piloti budi angažovani i helikopteri budu nabavljeni u vlastitom društvu.

robot

Kakav imbecil, zamalo je izgorio nacionalni park jer nije htio zvati domaće helikoptere

Ne pijem dok Paja vozi

Znači sad su vam dobri helikopteri iz genocidne i uzp država

Koliko vode koji tegli?

Vi ste toliko pukli da ne vidite da iako super puma ima nosivost preko četiri tone ima zakačeno manje jedro. Skoro isto kao i bell 412 i H2. Al nije vam šta prigovoriti. Vi ste baš rođaci sa posebnim potrebama iz provincije. Pristajete da budete jadovi i da sami stopirate razvoj zemlje u kojoj živite. Divite se tuđim helikopterima i pilotima, jadnici jadni. A podržavajte politiku koja ne želi da takvi piloti budi angažovani i helikopteri budu nabavljeni u vlastitom društvu. ka Lol znači ništa od kofe, opet obična kantica? Ovo postaje misterij

Kada smo vidjeli onog zgodnog,

Znači sad su vam dobri helikopteri iz genocidne i uzp država ka Ne pijem dok Paja vozi odma se predomislili, dobar mu elikopter

***

***

Odgovor dalibu

Vi ste toliko pukli da ne vidite da iako super puma ima nosivost preko četiri tone ima zakačeno manje jedro. Skoro isto kao i bell 412 i H2. Al nije vam šta prigovoriti. Vi ste baš rođaci sa posebnim potrebama iz provincije. Pristajete da budete jadovi i da sami stopirate razvoj zemlje u kojoj živite. Divite se tuđim helikopterima i pilotima, jadnici jadni. A podržavajte politiku koja ne želi da takvi piloti budi angažovani i helikopteri budu nabavljeni u vlastitom društvu. ka Lol 1. Srbija je država svih Srba ( bez obzira gdje oni živjeli) i ostalih koji žive na teritoriji države Srbije ,imamo dvojno državljanstvo, divimo se našim pilotima iz naše Srbije i svim ljudima iz Republike Srpske koji gase požar. 2. Mi nismo sa posebnim potrebama jer do današnjeg dana niste uspjeli prodati maglu zvanu graDžani niti vaše razloge za drugačije uređenje BiH. Dobro znamo šta se iza toga krije. 3. Društvo u kome nisu procesuirani ratni zločini počinjeni na zarobljenim pripadnicima JNA, VRS i MUP-a ,ratni zločini nad zarobljenim srpskim civilima, društvo u kojem se brani hodža koji je Sv.Savu nazvao fašistom a SPC sektom, u kojem ratni zločinac Mahmuljin ode na ,, liječenje " ,a onai protiv koji se vodi postupak za teške ratne zločine umjesto da su u zatvoru šetkaju okolo,drže govore i budu primljeni od visokih državnih dužnosnika. Takvo društvo me ne zanima i sve dok se to ne promjeni nemojte mi palamuditi jer niko nema amneziju.

/ Najnovije