Načelnici SDA u Sarajevu prijavljeni da su sakrili veliku imovinu: Evo o kome se radi

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pajdo

Uspjeh cetvorke je rusenje SDA i dovodenje srba na kljucne pozicije,zalosno da im je drazi Hdz,pda i snsd od sda. Po tome se vidi cija je zajednicka politika rusenja BiH i stavljanje zemlje pod kontrolu dokazanih neprijatelja BiH.

Deff

Pa imali i jedan posten insan u toj stranci

....

Zašto niste sva imena napisali?

Gost

Koliko bi to onda stranica teksta bilo?

Pa ja

Hoce li ikad doci vrijeme da sda lopovi odgovaraju,il da se dozvoli narodu da se snjihovim famelijama obracuna,to su zvijeri,sve unistavaju sto je dobro u ovoj drzavi.

muamer

Nista od prijava tih Pa SVI u USA ambasadu se smiju na spomen Larsona i borbu protiv korupvije Znate li da je njegova zena sestra istaknutog SDA ambasadora?

JA1

Da smo kao sto nismo pa da odemo pred tuzilastvo i trazimo zatvaranje korumpiranih tuzilaca i zatvaranje ovih sda patriot lopova. PRO BOSANSKI LOPOVI

ZEUS

Uspjeh cetvorke je rusenje SDA i dovodenje srba na kljucne pozicije,zalosno da im je drazi Hdz,pda i snsd od sda. Po tome se vidi cija je zajednicka politika rusenja BiH i stavljanje zemlje pod kontrolu dokazanih neprijatelja BiH. ka Pajdo Ti osobo sa inteligencijom jednog vola si pogresno vaspitan, odn. nevaspitan. Ti ne znas dalje od nosa koji je zabijen u primitivnoj polupismenoj porodici uskih vidika. Srbi, Hrvati, Bugari, itd. itd, ti nisu neprijatelji, nego u svakom zitu ima kukolja kao i kod vas koji ste isto cinili zvjerstva zajedno sa 'bracom' mudzahedinima. U Sarajevu, i u BiH imaju pravo da zive svi ljudi.

/ Najnovije