Na more bez granica i gužvi: Od Stoca do Neuma za 25 minuta

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepo brate! Cestitke.

Jos samo da nije 90% pod punom crtom pa kad stignes neko sporo vozilo, mozes mlade dobit od muke dok dodjes do isprekidane da mozes pretec, gdje bi tek onda bio kraj... I malo sto je nelogicno potegnut do Stoca, pa se onda unatrag vracat za Neum. Ali cesta kao cesta je TOP!

Guest

eto ti ko fol sumaher...sta je ovo vise... sve budale kad sjednu u auto...pa imas li ti imalo pameti...i samo da ti kazem...ja vozacku imam od 79-te i nikada nisam imao udes niti platio kaznu...A TI ??? al ti luduj...meni je vazno da nasa unuka voli da se vozi sa nama

Bugojno1993

Bosnjackim parama gradi se Hercegovina i podrucje sa katolickom vecinom. Svaka katolicka selendra i zabit od Stoca do Neuma dobila je petlju i ukljucenje na brzu cestu kao da je Rajna-Vestfalia u Njemackoj

BiH

Bosnjackim parama gradi se Hercegovina i podrucje sa katolickom vecinom. Svaka katolicka selendra i zabit od Stoca do Neuma dobila je petlju i ukljucenje na brzu cestu kao da je Rajna-Vestfalia u Njemackoj ka Bugojno1993 ** Hajd sve al kako bogati ti znaš da su to "bošnjačke pare"?

BiH

I koje su pare uopšte "bošnjačke", koje su "hrvatske" a koje "srpske" ? I vidite li vi uopšte kakvi smo mi retardi, svi zajedno?

Gost

Znate li vi Bošnjaci koliko para je ulupano u "bosanske" firme kao što su željezara u Zenici, Krivaja Zavidovići, nekoliko rudnika uglja i razne druge firme po bosni? Jesu li to bile isključivo "bošnjačke" pare? To je puno više love pojelo nego mostarski Aluminij. Pare valjda nemaju nacionalnu odrednicu. Hvala.

Masala

Svim putnicima zelim sretnu i ugodnu voznju na ovoj i svim ostalim cestama i putevima

Gggg

Cijim parama jado

Jole

Jos samo da nije 90% pod punom crtom pa kad stignes neko sporo vozilo, mozes mlade dobit od muke dok dodjes do isprekidane da mozes pretec, gdje bi tek onda bio kraj... I malo sto je nelogicno potegnut do Stoca, pa se onda unatrag vracat za Neum. Ali cesta kao cesta je TOP! ka Lijepo brate! Cestitke. Ne nego je logicno da cekas na granici po par sati i da te hrvatski carinici mrcvare

Herceg

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije