Na Kovačima obilježena 21. godišnjica smrti Alije Izetbegovića

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istoricar Smajo

Alija je najvece zlo sto se rdoilo i hodalo Bosnom. U Dejtonu je nas Bosnjake "zabetonirao" u kantone za sva vremena.

***

Lijepe riječi su ukras!

user90104

SVOJ NAROD UVALIO U NAJGORI RAT GOVOREČI DA GA NEČE BITI.NE ZNAM ZAŠTO JE ODSLUŽIVAO KAZNU U ZATVORU ZA VRIJEME TITA KOJEG VI NAJVIŠE VOLITE.

Haha

Muslimani posthumno unaprijedili Aliju u “prvog predsjednika”. Babi nacijonaleu bi to bilo drago

Jas23

Jeste osudjen na 14 godina ali nije odsluzio niti 50%! BIA i dobrica cosicga oslobodili zatvora mimo Zakona! Pametnom dosta!

IVA

Alija je najvece zlo sto se rdoilo i hodalo Bosnom. U Dejtonu je nas Bosnjake "zabetonirao" u kantone za sva vremena. ka Istoricar Smajo TTI NISI SMAJO NEGO ZLOCINAC!

Adi

danas je dan kad aje napok krepalo najvece izdajnicko smece koje je bosnom hodalo, daj boze, i svi drugi d apokrepu kao on, zlo je napravio, izdao bosnu prodao narod radi svojih bolesnih islamistickih ideja, zalite ****o vi u 23% ja mu se pisam na mezar, z agodine unistene u ratu, nakon rata, i mrtve drugove, pleme mu mrtvo ***** dabogda mu zemlja kosti pogane izbacila

Adi

TTI NISI SMAJO NEGO ZLOCINAC! ka IVA a ti nisi iva, nego glupa *****a, usta te ***** pogana, uzela si krscanski nik da pusis ***** lojavciima, *****uljo pogaba, jeste najvece zlo pola zivota nmi je unistio, pobio generaciju svojim bolesnim idejama, da su tvoji pobijeni radi njegovih ideja o islamskoj drzavo nebi krmka branila, ****estino pogana

Jer je bio radikalni islamista

SVOJ NAROD UVALIO U NAJGORI RAT GOVOREČI DA GA NEČE BITI.NE ZNAM ZAŠTO JE ODSLUŽIVAO KAZNU U ZATVORU ZA VRIJEME TITA KOJEG VI NAJVIŠE VOLITE. ka user90104 Bar za to vrijeme. Ovi sada su neuporedivo gori. Nije priznavao Jugoslavene i naciju BiH, samo Srbe, Hrvate i Bošnjake. Nažalost mu je uspjelo da se nametne sa ovim notornim naci konceptom jer je u tome imao podršku Slobe i Tuđmana.

IVA i Adi se razumiju

Slični su im komentari

brko

****o

Panzer

Ina li Sejda u prvom saffu? Maršala džamijski građanin i Ljiljan

Akademik prof.dr. Suad Kurtćehajić

Dajte više ne izmišljajte. Ja sam samo rekao značenje riječi Bošnjak u poznatom i oriznatom rječniku stranih riječi od Bratoljuba Klajića što može svako provjeriti ovo što sam rekao, pa u čuvenoj knjizi Legenda o Ali paši još čuvenijeg književnika kojeg ste vi više puta reklamirali Envera Čolakovića gdje navodi Bošnjak kao turcizam i tursku rugalicu za Bosance sa značenjem Bošnjak=ništa. Bošnjak znači; nikakav, uzaludan, beskoristan! Pa Željko Ivanković hrvatski književnik navodi da je ex reis Cerić ranije više puta govorio da je Bošnjak turska rugalica i da znači ništa. Ja nisam ništa konstruisao samo sam rekao šta su drugi napisali o riječi Bošnjak i dodao da znam savremenike koji su se tukli kao djeca u Gusinju brat našeg historičara Smaila Čekića kad su ga Albanci zvali Bošnjak ili Bošnjo i da je naš general Alija Ismet 1959 godište išao u Osnovnu školu u Peći i da su ih Albanci vrijeđali nazivajući ih Bošnjaci. Ja lično kad sam vidio značenje te riječi kod Envera Čolakovića i Bratoljuba Klajića i nisam više htio da nosim to ime nakon te spoznaje em tuđinsko ugarsko naših konolijalista em turska rugalica a ko hoće da je Bošnjak nemam ništa protiv ali Bosanac je naše ime na bosanskom jeziku i potpuno potvrđuje naš identitet i pripadnost Bosni i vezuje nas za državu a sve druge čine strancima i uz to je inkluzivan i ima kapacitet da i drug uvuče u bosanski identitet. Sa bosanstvom možemo sačuvati Bosnu sa bošnjaštvom i druga dva etnonacijs

svaka čast akademiče-transcedentalni meditantu

>>Dajte više ne izmišljajte. Ja sam samo rekao značenje riječi Bošnjak u poznatom i oriznatom rječniku stranih riječi od Bratoljuba Klajića što može svako provjeriti ovo što sam rekao, pa u čuvenoj knjizi Legenda o Ali paši još čuvenijeg književnika kojeg ste vi više puta reklamirali Envera Čolakovića gdje navodi Bošnjak kao turcizam i tursku rugalicu za Bosance sa značenjem Bošnjak=ništa. Bošnjak znači; nikakav, uzaludan, beskoristan! Pa Željko Ivanković hrvatski književnik navodi da je ex reis Cerić ranije više puta govorio da je Bošnjak turska rugalica i da znači ništa. Ja nisam ništa konstruisao samo sam rekao šta su drugi napisali o riječi Bošnjak i dodao da znam savremenike koji su se tukli kao djeca u Gusinju brat našeg historičara Smaila Čekića kad su ga Albanci zvali Bošnjak ili Bošnjo i da je naš general Alija Ismet 1959 godište išao u Osnovnu školu u Peći i da su ih Albanci vrijeđali nazivajući ih Bošnjaci. Ja lično kad sam vidio značenje te riječi kod Envera Čolakovića i Bratoljuba Klajića i nisam više htio da nosim to ime ... ... a kako na sve ovo gleda maharishijev isto učenik iz viokog, svemirko obmanagić? ;)))))))

Bosanac

Drag mi ba svaki PETAK tad mi odza utjera kožni METAK

/ Najnovije