Na Kovačima obilježena 17. godišnjica smrti Alije Izetbegovića

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istoricar

Alija je bio los covjek. Ko ne vjeruje neka pogleda: https://www.youtube.com/watch?v=T_Yg6PxpTTs

bosanac

alija je umro, a bakir ga iza toga ubio

Dnevni red

@Istoricar Loš ti je u gačama garant

nasvasta

Sada djeca boraca za diplomama državnih fakulteta bježe iz države jer im SDA onemogućava da se i prijave makar za pripravnićki dok djeca kafe kuharica sa kupljenim papirima uživaju na državnoj sisi nikad više SDA zbog te nepravde će se ako Bog da raspasti sjeme im se ukinulo izdajnićko.

Je

Alija- ratni zločinac!!!!

Bu

Kriminalac i diletant! Nije trebao biti pušten iz zatvora!Zločinac!!!

000

Je...o vas on!!! Fundamentalista osuđeni i dokazani!! To vi poštujete, i to je politika Bošnji. I vi hoćete da mi , ostali živimo u tajvoj zemlji!? Ne pada nam na pamet!!!

Istina o muslimanima

Dok god slavite ovog fundamentalistu i zločinca ne možete govoriti da ste prijatelji ostalim narodima u BiH.

Gh

Evo kakav je zapravo alija bio "covjek" prema rijecima hakije meholjica: https://youtu.be/T_Yg6PxpTTs

/ Najnovije