Na Ilidži porazbijani portali sa plakatima SDP-a

2
Radiosarajevo.ba
Na Ilidži porazbijani portali sa plakatima SDP-a
Foto: Arhiv / Ilidža

Predizborna utrka se zahuktava, no pri tome simpatizeri stranaka, izgleda, ne biraju sredstva kako bi naštetili protivniku. 

U svom live obraćanju na Facebooku Nermin Muzur, kandidat “Četvorke” za načelnika Općine Ilidža, zajedno sa svojim kolegama iz SDP-a javio se građanima iz Hrasnice ispred privatnog objekta na kojem su razbijeni portali sa kandidatima SDP-a. 

Muzur je istakao da je dobra stvar što se u blizini objekta nalazi video nadzor. 

U obraćanju je pozvao sve kandidate “Četvorke” i sve simpatizere da oni ne nasjedaju na provokacije, da je njihova kampanja ono što ih razlikuje između ostalog od ovih koji nasilnički žele da ih ušute.

"Ukoliko je ovo kampanja suprotnog tabora, sramna je i porazna", poručio je Muzur.

Iz sarajevske policije su za Radiosarajevo.ba rekli da nemaju evidentiran ovaj događaj.

"Ništa nam nije prijavljeno", rekli su iz MUP-a KS za naš portal.

I Damir Mašić (SDP) imao je reakciju na predizborna dešavanja na Ilidži.

SDA na Ilidži je doslovno blokirala prilaz šetalištu “Mala aleja”. Naravno da nema ni inspekcije ni nadležnih da kazne ovo bahato, bezobrazno i bezobzirno ponašanje jer su navikli da im se može. Misle da će i ovaj put proći nekažnjeno. Od vlasti možda i hoće, ali od građana sigurno neće”, napiisao je Mašić na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije