Na Igmanu položeno cvijeće i odata počast poginulim braniocima

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Na tom svetom mjestu gdje mladost dade živote SDA seljadija licemjeri neprijatelji intelektualnog i moralnog uzdignuća Bošnjaka organizovaše koridu skup krkana ****i da šire nemoral i intelektualno unazađuju ovaj napaćeni narod a ćutolog Reis ni riječi da nebi zahaturio riđem zlikavcu važnije mu da se ne zamjeri zlikavcu no Stvoritelju.

Jado sa Igmana iz onih teških islavnih dana

Objavljeni komentar govori da još uvijek u BiH ima obrazovanih,časnih i poštenih ljudi,patriota. Danas su se došli razmetati slavom hrabre nam mladosti oni koji koji nemaju nikakvo pravo govoriti o tim herojskim danima. Ali,volovi,ovnovi i jaganjci na ražnju su ih privukli. Siguran sam da Asim Đambas ili neko iz onih teških dana koji su bili na Igmanu sa njim danas nije bio prisutan.Njima nije mjesto danas biti uz ovu "elitu"

Gazija

Na tom svetom mjestu gdje mladost dade živote SDA seljadija licemjeri neprijatelji intelektualnog i moralnog uzdignuća Bošnjaka organizovaše koridu skup krkana ****i da šire nemoral i intelektualno unazađuju ovaj napaćeni narod a ćutolog Reis ni riječi da nebi zahaturio riđem zlikavcu važnije mu da se ne zamjeri zlikavcu no Stvoritelju. ka nasvasta još kad bi ovaj ljudski sda odpad znao da se Allah s,v brine o poginulim,a da je sta mafija duzna da se brine o zivima.Njima je lakše ovako dodju uslikaju se malo muzika i orgijanje,malo cece mece,bodnja jadnih volova i to je taj bolesno nazadni i divlji sda milet.

/ Najnovije