Na današnji dan: Počela NATO operacija 'Deliberate Force' kojom je slomljena VRS

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Na žalost

Toliko su zaluđeni da poštuju samo silu... pokazalo se

Poklopite se bosnje...

...jer ni uz njihovu silnu pomoc niste uspjeli deblokirati sarajevo. Pola sarajeva vam je licno milosevic poklonio u dejtonu, tako da mu trebate dici spomenik za to.

Rado se sjetim tih dana

Uvijek mi osmijeh izmami kad ovo vidim

A jesu bjezale bradonje

Ostadose im opanci po brdima. I dan danas treba dezinfekcija i deratizacija, koliki su poganluk ostavili za sobom.

Ja

dosad mislio da je ABiH , a vidi sad, rekoše NATO. Trebat će novu noviju historiju još jednom napisati.

Jes, pocela na danasnji dan specijalna operacija!

Dva fajter dzeta proletila, ispalila po dvije rakete, Srbi shvatili da je sada vrag odnio salu, i nabrali preko brda, Muslimani se obradovali i preuzeli zasluge, te poceli izmisljat epove i heroje. Vikson kao Hulk! Special op uspio, ona dva dzeta se vratili na nosac u Jadranu, piloti na kavu. Ajmo kokosari kucama. Reko cika Amer da je dosta bilo megdana.

A sad ima bradonja vise nego ikad u sa

Ostadose im opanci po brdima. I dan danas treba dezinfekcija i deratizacija, koliki su poganluk ostavili za sobom. ka A jesu bjezale bradonje A sad nema bradonja u sarajevu nikako, jelde? Ima ih vise nego ikad prije, ali ti sada ne smetaju licemjeru. Afganistan je vasa sudbina.

/ Najnovije