Na čiji poziv će se Schmidt pojaviti pred Evropskim sudom za ljudska prava u slučaju Kovačević?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ena

Vječitim pričama o zaštiti prava manjinskih grupa, pa čak i životinja, grubo se krše prava većine u cijelom svijetu. Fokus je na manjinama a planeta puca od bezvlašća i izmišljenih zakona koje nameće imaginarna međunarodna zajednica i sud. Štetu trpi cijelo čovječanstvo, radi interesa bogatih elita, umotanih u naziv međunarodna zajednica.

Ljiljan-Bosanac

***

***

***

Šteta

Trebao je otići Stipe Mesić, Vesna ili Zoran Pusić, Daniel Serwer, Bodo Weber, to su uvaženi eksperti.

Prometheus

To je OHR izmislio pravne termine da opravda Šmitovo petljanje i Zagrebački angažman. OHR-u treba nekakvo izjednačavanje strana i zakuhavanje situacije jer im se time produžava boravak u BiH. Nedavno im je bila gužva hoće li ih zatvoriti, a naravno moraju sve ovako da govore jer gazde Ameri tako kažu. Sjetite se samo Eskobarovih riječi kako BiH nije građanska država, možda to jednog dana postane kada uđe u EU, znači drže nas da smo plemena. A sada ovaj ljubitelj naci pilota radi otvoreno za jedno to tzv pleme. Hajde što on radi, ali što mi šutimo.!

Strasno

Ne treba zaboraviti da je isti i u Njemackoj smijenjen sa pozicije ministra (zbog slicnih manipulacija), te da je ostao zabiljezen kao jedan od najlosijih clanova vlade ikada. A onda su ovoj jadnoj zemlji poslali nesposobnog i nacionalisticko jako desno nastrojenog, isfrustriranog lika da ga se rijese sa politicke scene u Njemackoj.

/ Najnovije