Na adresu SDA stiglo pismo, dobili poziv na sastanak: "Nećemo učestvovati u spašavanju Trojke"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

Lijepe riječi su ukras

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Tako je, Trezor-efendija! Vi već 34 godine učestvujete- uz 2 druga izvođača radova- u uništenju države i Republike Bosne i Hercegovine. I spašavanju kamiona zlata i novca uredno pospremljenih daleko odavde.

Bosna bez sna

Koga ste vi spašavali, taj je odavno na ahiretu ili daleko u bijelome svijetu!

Spašavanje vojnika jarana

A što to tako, braćo i sestre, nema spašavanja? Pa pola je vaših tamo- novi dresovi, stara škola .

Padaj silo i nepravdo...

Ovdje je, već odavna, sve po staroj formuli: odabrati, u najboljem slučaju, najmanje zlo- tako je i s Trojkom. Ali bez demontiranja HDZ i SNSD te njihovih satelita i lažnih ljevičara, nema ništa. Spašavanje BiH i vraćanje Republike povezano je s nestajanjem i minoriziranjem do statističke pogreške HDZ, SNSD, SDA i svih njihovih klonova.

Brko

JOS KOJI DAN PA CES IZ ZATVOR SLAT PORUKE DODIKU I COVICU DA TE SPASE

Opet ovaj ruzni wolf eel...

Ne da gledat u sebe...

Jao jao otvori se zemljo

Ti nekog da spašavaš. Ti koji si zemlju doveo do ne povrata. Ti samo svoju hanumu možeš da spašavaš. Ostavio si je gore ne bili se stvari mogle izgladiti ono kako si naučio... Na lopovski način. Tebe treba kod jare osmice

Role

Oni koji su na burek pozivali i sastančili govore o ozbiljnosti. Hahahaha

Zbor

Stanovnistvo Bosne vijekovima zivi na prostoru drzave BiH i dijeli njenu drzavnost, tradiciju jezik i kulturu. Jedan je narod u razlicitim religijama. Populacija nadpolovicno ima (preko 50%) steroevropsku dinaroidnu haplogrupu. Slavenska haplogrupa je puno manja u bilo kojoj vjerskoj grupi. Bosna nema teritorije ni znacajnije iseljenistvo susjednih drzava. Obrnuto je sasvim drugacije! Nemaju Hrvatska i Srbija svoje narode u BiH. Ono sto se hrvati i srbuje po Bosni su ostatci nacija Kraljevine SHD napravljenih podjelom stanovnistva po krstu.(katolici-hrvati; pravoslavci-srbi). Preko insajderskih nacija nepostojece Jugoslavije zele podijeliti BiH, uzeti njene teritorije, ljudske i prirodne resurse silom i terorom.

Mujadin

Ramo Isak sa sa sinovima vec mobilise 10 korpusa. Brze u trezor : mili; predsjednice Bakire a Seku salji u svijet da prosjaci jos zlata. Bojim se samo da te troprstaska tronka ne ocinkari posto im je izdaja u krvi.

Nadimak

Lijepe riječi su ukras

Sale

Ovu državu su uništili Izetbegovići i tu više nema spasa.

/ Najnovije