Muzur odgovorio Izetbegoviću: Jedino je tebi žena iskliznula iz ruku

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuj

Fuj kako prostacki djeluje jedan mladi politicar i nacelnik opstine... Razocarenje veliko

vb

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

I bi pravda

Kakav rat,prisjeo bi prvo sda famelijama,olosima lopovima.koliko je bijesa u nama demobilisanim borcima satrli bi te sda teroriste lopove,kriminalce za 3 dana.znaju oni to,tako da od rata nema nista,ublehe.

Treger

Pomisliš otišao jedan primitivac a onda shvatiš da je došao još gori.

Brinell

Načelniče Ilidže,primitivizam ti ne stoji.Što se budeš manje oglašavao,bolje i za tebe i za nas.

Moks

Vidi ovih bijednika što se javljaju,a ne smeta vam sistematsko uništavanje svega u BiH već 30 god ,na kraju i života ,ali vam smeta kad neko nešto kaže protiv toga!!!!! Koji ste vi ovozemaljski jad i ćemer!!!!! Fuj!

rbih

Ovaj se ne mjesa u svoj posao.

Ja

Svaka čast na komentaru, svaka je na mjestu.

Dino Konakovicu

Znate sta, grebite se politicki kako god hocete, medjutim sto se tice Bosnjana da gucete jednim glasom, ili cemo vas politicki sahraniti!

Pele

Kada te potrosi Dino i ti ces Nermine iskliznuti,kao sapun!

Vbv

Evo zvijer se opet pojavila. Hvatajte ga! Zovite sintere! Vodite vb u zooloski molimo vas! Zasto ne blokirate sve kojima slina ide na usta? Ujest ce koga, a bjesnilo je opasno.

Koel

Ti mali uhvati se posla u opcini mani se visoke politike da nisi guzna muha donokia nikad tu ne bi bio

NN

Klasican bezobrazluk i primitivizam od Muzura . FUJ !

Bakonja sekin

Obilazeći svoje ratne staze bak se sinoć samo ranio . Uštipnuo se ponovo vratima sefa . Istina je da su se vreće smanjile . Narod je gladan a saradnicl moraju kupovati papke po višim cijenama . Stalno neke teške odluke , da graditelj naš digne još jedan tržni centar ili da kćerci kupi kakva muža . Je.baji ga sad

Prijedlog za NiP

Dragi NiP-ovci, hajde vi nesto konkretno uradite, osim supljih objava po Internetu. Ne vodi se politika lajkovima i botovima, nego rezultatima. Dobili ste nase glasove i sta ste uradili? Od vaseg preseravanja nemamo hajra. Kao ni od patoloske opsjednutosti i mrznjom prema onima koji su vas stvorili (SDA). Btw gori ste od njih, a to je stvarno bilo tesko postici.

Mahalci

Ne volom SDA ali kakva ste vi alternativa?! ma li ikakve sanse da taj mahalski/balkanski rijecnik, gdje bi muz trebao da regulise zenu, izadje iz vas?! Dajte vise evoluirajte.

Grifon

Izgleda da se sve svelo na obično mahalanje. Nigdje pametnih i konkretnih poteza. Perjanice ovih stranaka su me jako razočarale. Neću glasati za njih 2022.

Gost

Bakir prijeti ratom a sam zna da to za njega i ostale njemu slične nikako ne odgovara. Oni bi bili prvi smaknuti ali ne od Srba ili Hrvata.

MrziteljPda

Izetbegović mi se gadi ali ovaj Muzur je dao realno prostački komentar

Latko zBrode

Kako se vama oteše iz ruku one trebe u Mostaru pa ustoličiše HDZ na vlast. Možda je to vaša politika, šta veliš? I sa Bogićem ste pokušali pa vam ga gospodski spusti da se još niste otrijezmili. Narod ovo sve pamti i ne ZABORAVLJA.

:flushed:

WTF, baziran

Tuzla BiH

Kako odvratna izjava! Daj covjeku malo vlasti da vidis kakav je!

Primitivizam, nevaspitanje, prostaklu i oholost

Licno sam kategoricki protiv SDA u zadnje vrijme. Mislim da je neoprostiva greska Izetbegovica sto svodi stranku na rodbinu i privatne veze. Ali ovakav nekontrolisan seljacki "all out" napad na SDA pa uz to se pocne napadat i islam, definitivno vraca ljude pod njihovo krilo, jer proepoznaju u tom seljackom animozitetu kako vlahaluk probija ispod koze.

bosanka/hercegovka

Svi VI koji dijelite lekcije ovim novim političarima brate na kafu ih...pa detaljno razradite plan kako da dodjete do pozicija istih, pitajte ih...prije toga narod ubjedite da glasa za VAS...i onDaRa krenite u realizaciju svih savjeta kojih ste puni i za koje vjerujete da bi nam svima pomogli...ako treba evo i ja cu vam iste popisati sa svih silnih forumaaaa koje se objavili...u protivnom bar IZADJITE NA ULICU...kakav smo narod preDobro nam je...što bi Hana KaZala ŠIC ŠIC i dalje sam najljepŠi :)...

/ Najnovije