Mustafić: 'Sa Bećirovićem u Predsjedništvu BiH ovo može da bude stabilna i progresivna država '

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

****

KO

Nadam se da imas dobar plan prijatelju!

BID

Kada bosna bude suverena drzava mozemo pricati o ekonomskom i socijalnom napretku. Bosna nije suverena jer joj stranci dolaze i namecu zakone mijenjaju i smjenjuju bez da ikoga nesto pitaju. Savjet bezbjednosti kaze ne moze a usa kaze da moze i to potkopava suverenitet koji ionako ne postoji. ka Miki Ne lupaj!

Pedi

Kada bosna bude suverena drzava mozemo pricati o ekonomskom i socijalnom napretku. Bosna nije suverena jer joj stranci dolaze i namecu zakone mijenjaju i smjenjuju bez da ikoga nesto pitaju. Savjet bezbjednosti kaze ne moze a usa kaze da moze i to potkopava suverenitet koji ionako ne postoji. ka Miki Istina stranci ne dozvoljavaju podjelu BIH pa oni kojima to ne odgovara govore da BIH nije suverena. Biće suverena kada nestanu oni domaći petokolonaši koji podrivaju državu.

Suto

Mustafiću uhvati se daski koje život znači. Glasamo za ,,Ničiju stranku". Bečirević jeste pametan školovan i patriota i ja se nadam da će pobjediti ali ponekad zna biti pomalo ,,zaguljen" i na tome mora raditi. Ničiji radikalizam u BIH nije poželjan.

Mythbuster

Masa floskula drugorazrednog lokalnog kulturnjaka o novom "Falataru"&dugogodišnjem uhljebu bez harizme. Predsjedništvo je nebitno, osim za dijeljenje udobnih ambasadorskih fotelja. I da ode Komšić, neurotičar koji je na zid okačio Tita i *****u Kraljevića....Fina Gradska Raja opet u anesteziji...

HAHHHAHHAAAHHAHHAHHHAAA :)))))))))))

LOLCHINA! :))

Samir Muratović

Ja sam glasač SDA ali mi je došlo da glasam za Bećirovića jer kad bi došao u Predsjedništvo možda bi prestao pisati protestna pisma

/ Najnovije