Mustafić o posječenom stablu: Ravno ubistvu sa predumišljajem

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Često se može pročitati što je rekao dotični umjesto što je režirao. Neka osnuje stranku i neka se bavi politikom. Sretno mu bilo.

gost

pod hitno uklonut i bilbord kad nemoze drvo koje zivot znaci nemoze ni bilbord koi pamet muti...

POKRSTI SE 2b

jos jedan tiiitov ublehas lafo raja

video nadzor

video nadzor, naravno, nigdje nije radio. Nelegalni sjeka;i su potrefili misteriozni trenutak kada video nadyor nigdje ne radi. Valjda je dovoljno pogledati čija reklama je na bilbordu i skontakti ko je i za koga uradio. BiH - država u kojoj se ništa ne zna!

vidi se golim okom iz policijske kucice ispred Parlamenta

video nadzor, naravno, nigdje nije radio. Nelegalni sjeka;i su potrefili misteriozni trenutak kada video nadyor nigdje ne radi. Valjda je dovoljno pogledati čija reklama je na bilbordu i skontakti ko je i za koga uradio. BiH - država u kojoj se ništa ne zna! ka video nadzor ......... ima zivi policajac koji je morao i vidjeti i cuti ovu sjecu, jer mu je pod nosom bila!!

Dino

Osudujem sjecenje stabla ali dinin komentar i poredenje sa ubistvom je pokazalo koliki je dino degenerik,cudi me da nije zbrinut na psihijatriji.

Sara

Hoce li neko odgovarati za ove vandalizme i ekocide, ima li inspekcije? Zasto imamo toliko ljudi na drzavnom budzetu, a nemamo parkase i sumare? U Jugoslaviji smo ih imali..!

/ Najnovije