Murphy: Sakupili smo milijarde poruka iz šifriranih aplikacija koje bi mnoge mogle strpati u zatvor

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Cuj mogli? Prestanite se koristiti ucjenama politicara na vlasti da bi ispunjavali vase planove, vec bi TREBALI i MORALI biti procesuirani. Ili tako, ili prestanite pricati o demokratiji i vladavini prava. Nismo mi bas toliko debilni koliko se vi nadate. Vise vi izgledate neozbiljni, pogubljeni i nesposobni. I mali savjet: guranjem korumpiranih proruskih igraca u prvi plan necete sprijeciti sirenje ruskog uticaja na Balkanu. Znam, komplikovano je za shvatiti.....

user1665407286

Opet ce udariti po bosnjacima da bi dali vladu hdzu i sdpu ....najvece zlo koje nas je zadesilo sdp i nermin niksic ....nadam se da ce na sljedecim izborima nestati ako prije toga uz pomoc stranih ambsada nestane bih i bosnjacki narod se svede na politicku manjinu...

Porfiricus Geneticus

Ima li u tim podacima i vas, onih okolozgradnih špijuna i vaše višegodišnje korupcije? Objavite sve ako imate ..da, kad već ucjenjujete i mutite novu agresiju na Balkanu. Jednaki ste onim putinovim Zlorcima.

Miki

Cuj mogli? Prestanite se koristiti ucjenama politicara na vlasti da bi ispunjavali vase planove, vec bi TREBALI i MORALI biti procesuirani. Ili tako, ili prestanite pricati o demokratiji i vladavini prava. Nismo mi bas toliko debilni koliko se vi nadate. Vise vi izgledate neozbiljni, pogubljeni i nesposobni. I mali savjet: guranjem korumpiranih proruskih igraca u prvi plan necete sprijeciti sirenje ruskog uticaja na Balkanu. Znam, komplikovano je za shvatiti..... ka 333

Izdo

Izdo zasto ne strpas dodika u zatvor koji otvoreno vrijedja tebe,tvoju drzavu,ek i cijeli zapad ?

Da ste spijuni, to znamo.

Nemojte se opravdavat. I da te tako prikupljene informacije upotrebljavate u dnevnopoliticke, a i strateske svrhe. Kao kad ste Hrvatima dojavili da im Slovenci smjestaju prevaru oko arbitraze. Ne sto vi volite jedne ili druge, nego sto vam odgovara da destabilizirate EU.

NE VADI marfi!!

NE VADI, razvali reisdfa!

Znam, komplikovano je za shvatiti...

Cuj mogli? Prestanite se koristiti ucjenama politicara na vlasti da bi ispunjavali vase planove, vec bi TREBALI i MORALI biti procesuirani. Ili tako, ili prestanite pricati o demokratiji i vladavini prava. Nismo mi bas toliko debilni koliko se vi nadate. Vise vi izgledate neozbiljni, pogubljeni i nesposobni. I mali savjet: guranjem korumpiranih proruskih igraca u prvi plan necete sprijeciti sirenje ruskog uticaja na Balkanu. Znam, komplikovano je za shvatiti..... ka 333 al mi musli-mani-hin smo ti pametniji i od vas i od sviju! Znam, komplikovano je za shvatiti... ;-)))))))))

bosnjacki narod se svede na politicku manjinu

Opet ce udariti po bosnjacima da bi dali vladu hdzu i sdpu ....najvece zlo koje nas je zadesilo sdp i nermin niksic ....nadam se da ce na sljedecim izborima nestati ako prije toga uz pomoc stranih ambsada nestane bih i bosnjacki narod se svede na politicku manjinu... ka user1665407286 Znam, komplikovano je za shvatiti... ALI, INŠALAH!

LukrecijeQitich

Marfi je samo eksponent američke političke oligarhije koja želi da otpočne III Svjetski rat i to počevši u Evropi, EU im je najveći strateški neprijatelj, sad se malo bacaju na Kinu ali joj ne mogu pripepelit. Evropljani neka se upitaju kakva je uloga Britanije koju su Američki mulci nagovorili da izađe iz Unije. Ova administracija je rasistička, Islamofobna, neiskrena, evo vidimo kako se samo ponašaju u BiH posljednjih 30 godina, kao pomažu BiH a ustvari cijelo vrijeme pokušavaju napraviti stanje kakvo je danas, ne vide ni rasizam, ni nacionalizam, kao eto postoji korupcija (koju su sami usavršili i gurali ove naše levate). Kakva svjetska gamad, sada ne kriju svoje zle namjere, želja im je da se ovako poigravaju što je duže moguće, u narednih još tridesetak godina. A onda neki glupani pišu o anti-zapadnoj histeriji. Građani, svi na proteste, moraju smjeniti Šmita i ovog Kauboja, hebo mu vaskoliki FBI sve.

/ Najnovije