Murphy: Pravosudni sistem BiH ne funkcioniše, a to znaju i građani i pravosuđe

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cing cing

Dovedi Lenny Broscoa i Mikea Logana da poapse korumpirane i da ih Toma Zdrakovic osudi

Kako on dijeli lekcije...

Pa kao ¨pocistiti pred svojim pragom¨, pa ovo, pa ono..... A u njega u njegovoj maticnoj agresorskoteroristickoj deep state drzavi, crnca ubiju iz sporta... Bjezi se, anglosaksonsko smece!

Bosanac

Sudije politicari i policija su najveci kriminalci korupirani u Bosni

KNK

Pa kada je komplet sudstvo dozvolilo sebi da ih može pljuvati ko kako hoće i samim tim izgubilo dignitet. Pljuju ih novinari kako hoće, političari, vodoinstalateri, zidari, kamionđije, treneri, sestrice, doktori, macijaši. Koliko su danas ljudi koji vode kojekakve procese uopšte sigurni u ovakvoj državi i sistemu u kojem nema nikakvih vrijednosti? Za koga bi rizikovali svoju glavu i porodicu?

Haha

Možda je vrijeme da prihvatimo činjenicu da tzv BiH ne funkcionira. Ne samo njeno pravosuđe

Refko m mujkic

Hem su nesposobni,hem korumpirani,hem rade za mafijaške skupine poput sda mafije itd.

Bosanac

Možda je vrijeme da prihvatimo činjenicu da tzv BiH ne funkcionira. Ne samo njeno pravosuđe ka Haha crkle su i vece zivotinje koje su mrzile Bosnu pocrkat cete i vi a Bosne ce bit zivotinje lajave srpske genocidne

Gulliverus

MM Columbus, it's time for a new judicial reform project!! Just bring the waters to your own mill.

BiH

>>Možda je vrijeme da prihvatimo činjenicu da tzv BiH ne funkcionira. Ne samo njeno pravosuđe ***

Suzy

Napraviti građanski ustroj i uvesti princip profesionalizma u državi, zabraniti nacionalističke i sl. stranke koje opstruiraju zemlju pa će BiH profunkcionisati. Drugačije ne može, jer njeni neprijatelji postavljeni su da rade protiv BiH a za hegemonistike interese drugih zemalja.

Hans

U Bosni NISTA ne Funkcionise jedino tamo G U Z I P AS BULU i U BULI BEBU da se mrtva PASJOTURSK *****AD LEGU

/ Najnovije