Murphy održao sastanak s Bećirovićem i Komšićem: "Čim prije formirati vlast na svim nivoima"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MAN

Zapad zasro 1995. pa sad mora lizati. Tad im smetalo 2 miliona golorukih muslimana u Bosni. Sad imaju 200 miliona pravoslavaca protiv sebe sa nuklarnim bojevim glavama. Dok postoji Republika Srpska u BiH Velika Srbija na moru zivi. Srbija na Jadranu isto sto i Rusija sa supersonicnim raketama na Jadranu.

Kralj Bosne Ostoja

Izmjene koje trazi Covic “legitimnim predstavljanjem naroda” su IZMJENE Aneksa 4 Dejtonskog mirovnog ugovora. U tom slucaju Bosnjaci imaju mnogo, mnogo ozbiljnije zahtjeve, da se ukinu entiteti pravljeni zlom, da se Bosnjacima omoguci pristup koristenja preko 50% prirodnih resursa BiH, Restituciju sa 27 godina prije 1945. kad je drzava Kraljevina SHS 1919., bez pravicne naknade, uzela grunt Bosnjacima muslimanima vecinskim zemljoposjednicima (preko 80%) zato sto nisu bili NACIJA Kraljevine kao i Madjari, Švabe. Ima jos mnogo toga…

DB

Sto Marfi nije pozvao B Kristo da na koci put u NATO?

Blago budalama

Zapad zasro 1995. pa sad mora lizati. Tad im smetalo 2 miliona golorukih muslimana u Bosni. Sad imaju 200 miliona pravoslavaca protiv sebe sa nuklarnim bojevim glavama. Dok postoji Republika Srpska u BiH Velika Srbija na moru zivi. Srbija na Jadranu isto sto i Rusija sa supersonicnim raketama na Jadranu. ka MAN imas neku gadnu bolest, za koju ne znas ni kakao se zove

Ante Supak

Zapad zasro 1995. pa sad mora lizati. Tad im smetalo 2 miliona golorukih muslimana u Bosni. Sad imaju 200 miliona pravoslavaca protiv sebe sa nuklarnim bojevim glavama. Dok postoji Republika Srpska u BiH Velika Srbija na moru zivi. Srbija na Jadranu isto sto i Rusija sa supersonicnim raketama na Jadranu. ka MAN Hahaha zapad te hrani kako u ratu tako u miru turčine I moras im se prilagoditi I dobro nag*ziti barem to vama turcima nije strano kroz sve ove vijekove ste na ovu foru I opstajali.Zahvali se Hrvatima sto imas tih 23% dzamahirije.

/ Najnovije