Murphy i Sattler saglasni: Rusija radi na podjelama u BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Rusija radi puno manje od vas dvojice (tocnije onih koje predstavljate) a vidi gdje smo. Samo sto se ne raspadnemo.

Gulliverus

Sattler govori jedno a radi drugo, lying dog!

Dla

Naš narod kaže ; isto sr..e drugo pakovanje.

234

HITNO VAS DVOJICA PISMO SVIM ZEMLJAMA SVIJETA I EU JER RUSIHA ZELI SVE NAJGORE BIH A OVSJ CVIKERAS RADI NA TOME

N

I sta cete vi uraditi povodom toga? Nametnuti sankcije bih ko i prosli rat?

Bas ste pametni

Pa gospodo to se vidi iz aviona da rusija uz pomoc milanovica,plenkovica,covica,dodika,vucica i inih radi sve da bi se u BiH desio rat koji bi bar dio paznje skrenuo sa ruske agresije na Ukrajinu,ali pitanje je sto vi murphy,sattler i ostali iz EU i NATO radite da se to ne desi.Vase konstatacije su smijesne.U BIH treba odmah poslati barem 5000 NATO snaga sa borbenim avionima i lansirnim rampama i zacepiti domacim quislinzima usta i pokusaje cijepanja BiH.

Tuner

Rusija moze da sipu tuki. Kratko jasno. Spremite traktore dodikovci

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Ma nemojte zezat! Duše drage... sami skontali il neko pomogo???

Gulliverus

Vidite dragi Amerikanci kako se ovaj koga ste vi doveli na vlast ponaša i šta radi, i osim nekih sankcija ni vi niste učinili ništa da ovo riješite dok ima vremena. Oni će definitivno uzrokovati neki sukob, Rusima treba neka dimna zavjesa, a vi mjerite i mislite, ni sami ne znate šta bi i kako bi?? Ako dozvolite neke sukobe da bi na taj način ugrozili EU (a to i jeste razlog) onda vam svaka čast. I sama EU sa ovim sumnjivim Sattlerom nema nikakve strategije, podliježe propagandi Srba o prijetnji kršćanskim vrijednostima, a vrijednosti na koje oni misle su kako da dobiju dozvolu za neki novi genocid nad muslimanima, Jevrejima i Romima u BiH!!

Ima

Ma bogati, pa vi od kad postojite unosite nemir i razdor i dijelite koga stignete jer drugacije ne znate postojati i ker nemate istoriju, starija bukara moje babr od vasih drzava, izmisljate istoriju i ubijate i pljackate po svijetu. Sljam

/ Najnovije