Muriz Memić ispred Tužilaštva: Uskoro će se znati ko je Dženanov ubica!

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Mozete li zamisliti koliko nivoa vlasti i osoba na polozajima je upleteno u ovaj slucaj? I mi sutimo!

Tačno

Mozete li zamisliti koliko nivoa vlasti i osoba na polozajima je upleteno u ovaj slucaj? I mi sutimo! ka JA1 TAČNO I ČEMU MINUSI. VRIJEDNI CRVIĆI, BOTIĆI.

*

Nadajmo se skorom javnom imenovanju ubice, iako cijeli grad to zna..... jer to je, kako god da okreneš skoripočetak propasti zlikovačke sekte SDA.... (Jer UBICA nije SAMO ubica, UBICA je i onaj koji ubicu skriva i podržava, jednako kriv i jednako ZAO.....)

DAJTE DA SE VISE SLUCAJ RIJESI!

DA ne slusam vise POLITIKU u ovom strasnom slucaju!Mislim da se ovo previse okrenulo na politiku, a u koju je ozaloscenu porodicu "uvukao" propali sarajvski jalijas sa kupljenom diplomom DIF-a,Konakovic, na nagovor Kojovica.,To i najveca budala u Sarajevu zna. Ima prica, mahalskih, od toga da je ubijen do toga da je ejdnostavno iziogravao mangupa pred pogresnim tipom..pustite ljude iz sudstva da rade svoj posao!Nadamo se samo da Gordana nece biti u blizini jer onda od postena sudjenja nema nista!Rahmet dusi momku i da se nikada i nikome ne ponovi!

OPET OVAJ BOLESNI SRBIN

Nadajmo se skorom javnom imenovanju ubice, iako cijeli grad to zna..... jer to je, kako god da okreneš skoripočetak propasti zlikovačke sekte SDA.... (Jer UBICA nije SAMO ubica, UBICA je i onaj koji ubicu skriva i podržava, jednako kriv i jednako ZAO.....) ka * MADA MI"TUKNE" NA POSTOVE DINE KONAKOVICA PO INTERNETU...

EUstahijeva violina

Veoma kolegijalno nema šta. Kad bi svako mogao tražiti nečiju ostavku i optuživati ga ja bi tražio da cijeli Parlament i Predsjedništvo podnese ostavke. Ukoliko neko misli i ima dokaze za to , da je neko upleten u kriminalne radnje postoji procedura kako se to radi i to bi svako trebao da zna a pogotovo oni iz iste branše.Ovdje se ne radi o optuživanju pojedinca nego svih tužilaca što je veoma nepristojno. Očito neko lijeći komplekse iz mladosti. Porodici Memić želim da dođu do pravde i istine.

*

DA ne slusam vise POLITIKU u ovom strasnom slucaju!Mislim da se ovo previse okrenulo na politiku, a u koju je ozaloscenu porodicu "uvukao" propali sarajvski jalijas sa kupljenom diplomom DIF-a,Konakovic, na nagovor Kojovica.,To i najveca budala u Sarajevu zna. Ima prica, mahalskih, od toga da je ubijen do toga da je ejdnostavno iziogravao mangupa pred pogresnim tipom..pustite ljude iz sudstva da rade svoj posao!Nadamo se samo da Gordana nece biti u blizini jer onda od postena sudjenja nema nista!Rahmet dusi momku i da se nikada i nikome ne ponovi! ka DAJTE DA SE VISE SLUCAJ RIJESI! SDA je zlikovačka organizacija koja i nema mnogo veze s politikom…..više su oni nekakva vrsta organiziranih bandita, ubica, lopova i ostalog seljačkog šljama koji se samo skriva iza politike…..mada ustvari minoran broj njenih članova zna čak I definiciju te riječi…..ovo je ubistvo s potpisom SDA, kao i mnoga druga ubistva i pokušaji istih, zataškanih i zaboravljenih još od 1990 godine…..NIKAKVE ovo veze s politikom nema, i mada i ovaj Konaković i ostali smrdljivci nisu bolji od njih (pa zanat su od njih i naučili), ovo je samo maslo SDA zlikovaca i njihovih jataka, poltrona i simpatizera…..NIKAKVE veze politika s ubistvom ovog djeteta nema jarane….nikakve…

*

Nadajmo se skorom javnom imenovanju ubice, iako cijeli grad to zna..... jer to je, kako god da okreneš skoripočetak propasti zlikovačke sekte SDA.... (Jer UBICA nije SAMO ubica, UBICA je i onaj koji ubicu skriva i podržava, jednako kriv i jednako ZAO.....) ka * MADA MI"TUKNE" NA POSTOVE DINE KONAKOVICA PO INTERNETU... ka OPET OVAJ BOLESNI SRBIN<< Nit sam Srbin burazeru, nit sam član ijedne partije a pogotovo bi mi iz poniženja bilo biti član Konakovićeve, običan sam i normalan građanin ovog grada od rođenja, al nepravda i zločini mi smetaju, kako su mi smetali i 1992 godine pa sam se uhvatio puške, ali NE za ove kojima ti poltronišeš i od kojih dobijaš cvaju i sendvič kao nagradu za ove komentare koje nepismeno škrabaš!

*

A ti debilčiću samo udaraj lajkove i piši, istina je samo jedna i saznaće se! KAD TAD! I ne samo o ovom slučaju, nego o svakom......a tebi prijatno s tim sendvičem koji si dobio a neka i cvaje za dizela, dosta se možeš vozat s 11 litara.....

*

.... A ko zna, ako budeš malo aktivniji s komentarima, more bit da dobiješ čak i petobanku....od "NJIHA" .....

!!

Nadajmo se skorom javnom imenovanju ubice, iako cijeli grad to zna..... jer to je, kako god da okreneš skoripočetak propasti zlikovačke sekte SDA.... (Jer UBICA nije SAMO ubica, UBICA je i onaj koji ubicu skriva i podržava, jednako kriv i jednako ZAO.....) ka * vidi što ti SDA botovi minuse pucaju, pa ti ni dušu nemaju, a na neku vjeru se pozivaju...Bože molim te više budi precizan, molim te...

DOSTA TE JE VISE BA!FAKAT!

Nadajmo se skorom javnom imenovanju ubice, iako cijeli grad to zna..... jer to je, kako god da okreneš skoripočetak propasti zlikovačke sekte SDA.... (Jer UBICA nije SAMO ubica, UBICA je i onaj koji ubicu skriva i podržava, jednako kriv i jednako ZAO.....) ka * MADA MI"TUKNE" NA POSTOVE DINE KONAKOVICA PO INTERNETU... ka OPET OVAJ BOLESNI SRBIN<< Nit sam Srbin burazeru, nit sam član ijedne partije a pogotovo bi mi iz poniženja bilo biti član Konakovićeve, običan sam i normalan građanin ovog grada od rođenja, al nepravda i zločini mi smetaju, kako su mi smetali i 1992 godine pa sam se uhvatio puške, ali NE za ove kojima ti poltronišeš i od kojih dobijaš cvaju i sendvič kao nagradu za ove komentare koje nepismeno škrabaš! ka *<< MOMAK-NE ZNAM JA NA KOGA SI TI PUCAO SA TOM PUSKOM ALI IZ NAPISANOG OCITO SI PUCAO PO OVOM GRADU I OVIM LJUDIMA JER TVOJA ISLAMOFOBICNOST JE UZAS.TEBI NIJE BITAN OVAJ SLUCAJ VEC TI JE BITNO STO VISE OGADITI BOSDNAJCIMS ONE KOJI SU IH ODBRANILI U RATU, A NAJVISE EMDJU NJIMA JE BILO ONIH KOJI KROSTE CISTU RIJEC STAROG BOSANSKOG EJZIKA"NJIHA"..JEZIK KOJIM TI PRICAS OCITO JE SRBSKOHRAVTSKI, PRICAJ I LUPETAJ SEBI A DRUGE NE PODCJENJUJ.NISI TI OBICAN TIP, TI SI OPASNO BOLESNA,DUSEVNO BOLESNA OSOBA.JA SAM U RATU ZARADIO ZLATNUZ ANCKU I PONOSAN SAM STO SAM SA SDA BIO NA PRAVOJ STRANI.TE AVSE ATEISTICKO KRSCANSKE TEZE VISE NE PALE KOD BOSNJAKA.HAJD SAD RASPALI EJR SI NA DEST MJESTA NA INTERNETSKIM PORTALIMA OSTAVIO SVOJE POGANE GADNE KOMENTARE PUNE MRZNJE PREMA BOSNAJCIMA ,ISLAMU I SVEMU STO SA TIM IMA VEZE.AKO JE NEKO KRIV-DA BOG DA GA UHVATILI ISTE SEKUDNE I NEKA ODLEZI AKZNU ALI DA SLUSAM TVOJE BOLESNE MISLI POREMECENOG UMA..NE HVALA....DOSTA TE JE VISE...OSTAVLPJAS PO DESET KOMENTARA OVDJE..

NJIHA

Nadajmo se skorom javnom imenovanju ubice, iako cijeli grad to zna..... jer to je, kako god da okreneš skoripočetak propasti zlikovačke sekte SDA.... (Jer UBICA nije SAMO ubica, UBICA je i onaj koji ubicu skriva i podržava, jednako kriv i jednako ZAO.....) ka * MADA MI"TUKNE" NA POSTOVE DINE KONAKOVICA PO INTERNETU... ka OPET OVAJ BOLESNI SRBIN<< Nit sam Srbin burazeru, nit sam član ijedne partije a pogotovo bi mi iz poniženja bilo biti član Konakovićeve, običan sam i normalan građanin ovog grada od rođenja, al nepravda i zločini mi smetaju, kako su mi smetali i 1992 godine pa sam se uhvatio puške, ali NE za ove kojima ti poltronišeš i od kojih dobijaš cvaju i sendvič kao nagradu za ove komentare koje nepismeno škrabaš! ka *<< MOMAK-NE ZNAM JA NA KOGA SI TI PUCAO SA TOM PUSKOM ALI IZ NAPISANOG OCITO SI PUCAO PO OVOM GRADU I OVIM LJUDIMA JER TVOJA ISLAMOFOBICNOST JE UZAS.TEBI NIJE BITAN OVAJ SLUCAJ VEC TI JE BITNO STO VISE OGADITI BOSDNAJCIMS ONE KOJI SU IH ODBRANILI U RATU, A NAJVISE EMDJU NJIMA JE BILO ONIH KOJI KROSTE CISTU RIJEC STAROG BOSANSKOG EJZIKA"NJIHA"..JEZIK KOJIM TI PRICAS OCITO JE SRBSKOHRAVTSKI, PRICAJ I LUPETAJ SEBI A DRUGE NE PODCJENJUJ.NISI TI OBICAN TIP, TI SI OPASNO BOLESNA,DUSEVNO BOLESNA OSOBA.JA SAM U RATU ZARADIO ZLATNUZ ANCKU I PONOSAN SAM STO SAM SA SDA BIO NA PRAVOJ STRANI.TE AVSE ATEISTICKO KRSCANSKE TEZE VISE NE PALE KOD BOSNJAKA.HAJD SAD RASPALI EJR SI NA DEST MJESTA NA INTERNETSKIM PORTALIMA OSTAVIO SVOJE POGANE GADNE KOMENTARE PUNE MRZNJE PREMA BOSNAJCIMA ,ISLAMU I SVEMU STO SA TIM IMA VEZE.AKO JE NEKO KRIV-DA BOG DA GA UHVATILI ISTE SEKUDNE I NEKA ODLEZI AKZNU ALI DA SLUSAM TVOJE BOLESNE MISLI POREMECENOG UMA..NE HVALA....DOSTA TE JE VISE...OSTAVLPJAS PO DESET KOMENTARA OVDJE.. ka DOSTA TE JE VISE BA!FAKAT!<< E, jesi pametan. Nemam riječi, ostavio si me bez teksta.

dosta te je ba fakat!

>> vidi što ti SDA botovi minuse pucaju, pa ti ni dušu nemaju, a na neku vjeru se pozivaju...Bože molim te više budi precizan, molim te... ka !!<< ZNACI SVAK KO SE NE SLAZE SA TVOJIM DUSEVNO BOLESNIM TEZAMA JE ODMAH"SDA BOT"..E PA PORED VAS I VASIH BOTOVA IZ "CETVORKE", NIKO SE NE MOZE MJERITI!STARA VAM JE VISE FORA,NADJITE NESTO NOVO PAPAGAJI!

redakcijo ,sklonite ga vise

ovoga sto optuzuje bez dokaza, ispunjenog mrznjom , ocito bolesna osoba je u pitanju.Ostavlja milion komentara koji su neukusni u najmanju ruku!Dobro ti covjek govori,skloni s eba vise.Znali smo mi da ce se sve okrenuti na politiku!Ne interesuje nas politika vec PRAVDA!

NJIHA

Znaš kako konji kažu? Kažu, njihaaaaa, njihaaaaaaa!

NJIIIHAAAAAAAA

Jašta si nego bot i to ogavni!

Njiiihaaaaaaaaa

ČUJ STARI BISANSKI NJIHA! STARI SELJAČKI VALJDA. KONJU NEPISMENI, AGRASEVNI, NAVALENTNI, TUPAVI.

*

Auuuuu...more bit da i stoja legne od FikrA ....jesu se upalili hahahahaha

Evo PONOVO klošo Bakirov!

SDA je zlikovačka organizacija koja i nema mnogo veze s politikom…..više su oni nekakva vrsta organiziranih bandita, ubica, lopova i ostalog seljačkog šljama koji se samo skriva iza politike…..mada ustvari minoran broj njenih članova zna čak I definiciju te riječi…..ovo je ubistvo s potpisom SDA, kao i mnoga druga ubistva i pokušaji istih, zataškanih i zaboravljenih još od 1990 godine…..NIKAKVE ovo veze s politikom nema, i mada i ovaj Konaković i ostali smrdljivci nisu bolji od njih (pa zanat su od njih i naučili), ovo je samo maslo SDA zlikovaca i njihovih jataka, poltrona i simpatizera…..NIKAKVE veze politika s ubistvom ovog djeteta nema jarane….nikakve…

*

...A ti debilčiću samo udaraj lajkove i piši, istina je samo jedna i saznaće se! KAD TAD! I ne samo o ovom slučaju, nego o svakom......a tebi prijatno s tim sendvičem koji si dobio a neka i cvaje za dizela, dosta se možeš vozat s 11 litara.....

SDA je zlikovačko teroristička organizacija

SDA je zlikovačka organizacija koja i nema mnogo veze s politikom…..više su oni nekakva vrsta organiziranih bandita, ubica, lopova i ostalog seljačkog šljama koji se samo skriva iza politike!

np

koliko je alija bunjo usuo love da spasi govno od sina,to mora bit milion eur. granice slovenije,hrvatske,lazno svjedocenje njemacke advokatice,bih policija sudtvo, cigani...

/ Najnovije