Muriz Memić: Previše je nemoralnih u pravosuđu, vrijeme je da odstupe

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lol

Najbolje da ti sam tužiš i sudiš..

-.-

Najbolje da ti sam tužiš i sudiš.. ka lol hajd ti doživi tragediju kao on i onda čitaj ovako nenromalno glupe komentare od glupih osoba, kretenu konjski. Murize svaka ti čast na svemu i u pravu si 200%, sve su to lopovi kad su lopove podržali!

etika

Gospodine Memicu, vi ste upravo dali ne samo najbolju dijagnozu naseg pravosudja i citavog sistema, nego i onih institucija na kojima se ovi "pravnici", ljudi od zakona (!), obrazuju. Na pravnim fakultetima misle da etika nije potrebna i da je pravo moralno ma kakvo da je. Bravo i cestitam!

@lol

Najbolje da ti sam tužiš i sudiš.. ka lol Tebi je najbolje da šutiš!

@@lol

>>Tebi je najbolje da šutiš! Miran budi!!!

Pravda Pravda

Ova lol, mora da je u vlasti dok ovako priča. Sigurno da nema i ne zna šta znači dijete. Imati dijete, i da ga neko ubije i da Vlast stoji iza toga to je katastrofa za sve. Puna podrška hrabrom ocu Nemoći. Idemo do kraja!

/ Najnovije