Muriz Memić: Svjedoci su već otkrili imena ubica moga Dženana

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Alen

Ja i.

Guest

Nista kad se tebe kotarisemo bice nam lakse svima da bude manje debila ko ti sto se zajebaju sa ljuskim nesrecama.

Guest

Guest Tvoj komentar se ne razumije sta si htio reci-napisati.

NiP

Zao mi je Dzenana,zelim da se pronade ubica i strogo kazni,Murize kad odradis za konakovica odbacit ce te ko i bivsa stranacke kolege,ako se otkrije istina neces ni ti ni konakovic biti zadovoljni,ti zaboravljas da je demagog konakovic vladao i kad je ubijen Dzenan a vlada i sada. Cuvaj se prodanih dusa. Zelim ti da saznas istinu i da dozivimo visegodisnje robijanje ubice.

MrziteljPDA

Muriz na turneji kao filmska zvijezda!

Muriz

Laže kad zine..

MrziteljPDA

Foxxe popij terapiju i lijepo se izražavaj. To što si kao mali opštio sa majkom ti ne daje za pravo da se ponašaš ne kulturno!

Leona

Foxxe popij terapiju i lijepo se izražavaj. To što si kao mali opštio sa majkom ti ne daje za pravo da se ponašaš ne kulturno! ka MrziteljPDA To se kaze da, mozda, ima Edipov kompleks. Aaaa, hm, pise se NEKULTURNO., ne odvojeno.

/ Najnovije