Muriz Memić pozvan na saslušanje u policiju

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

***

radio Sarajevo

Samo prepisujete i ne gledajući šta. Koliko znam Ustavni sud je oslobodio Hasana Dupovca. I nemojte nam više Facebook vijesti. Neka svako ganja svoju pravdu ali nas *****tite malo sa svojim reklamama.

333

@Iva Vrijeme je da se identifikuju i kazne ubice Dzenana Memica i njihovi pomagaci. I cim se to desi, neces vise morati da gledas oca i sestru ubijenog Dzenana Memica. Da su organi za provodjenje zakona radili svoj posao profesionalno i nezavisno od politike, bez korupcije, ovaj slucaj bi bio davno zavrsen. Da je zavrsen, ti se sada ne bi morao patiti gledajuci i slusajuci oca ubijenog Dzenana Memica. Sto te niko ni ne tjera. Ipak je u toj situaciji samo tebi tesko, pa si pomozi i ne obracaj paznju. E sad, ako se tebi sutra nesto slicno desi, nadam se da ocekujes od svojih sugradjana da nece biti stranacki smradovi i placenici poput tebe i govoriti "ziku ovog nepismenog idiota, koga briga sto se osam godina ne moze ustanoviti kako mu je ubijeno dijete". I to bi imao pravo da ocekujes, jer vecina gradjana su normalni ljudi.

***

***

Komentar ipo

@Iva Vrijeme je da se identifikuju i kazne ubice Dzenana Memica i njihovi pomagaci. I cim se to desi, neces vise morati da gledas oca i sestru ubijenog Dzenana Memica. Da su organi za provodjenje zakona radili svoj posao profesionalno i nezavisno od politike, bez korupcije, ovaj slucaj bi bio davno zavrsen. Da je zavrsen, ti se sada ne bi morao patiti gledajuci i slusajuci oca ubijenog Dzenana Memica. Sto te niko ni ne tjera. Ipak je u toj situaciji samo tebi tesko, pa si pomozi i ne obracaj paznju. E sad, ako se tebi sutra nesto slicno desi, nadam se da ocekujes od svojih sugradjana da nece biti stranacki smradovi i placenici poput tebe i govoriti "ziku ovog nepismenog idiota, koga briga sto se osam godina ne moze ustanoviti kako mu je ubijeno dijete". I to bi imao pravo da ocekujes, jer vecina gradjana su normalni ljudi. ka 333 Bravo i živ bio!

Dado

A spominje li iko 20 po redu proteste ispred Narodnog pozorista, kada su protestante dovozili autobusima firme iz Laktasa. Bili su parkirani kod Zemaljskog muzeja. Zasto su nama dovozili ljude iz RS-a?? Jesu li to mozda oni isti koje voze na izbore u Srbiju...

Dino

Ee Murize sad ce i to doci na tapetu sano polako. Ko je finansirao 20 protesta. Jednim dijelom nasa dijaspora koja je pala na tvoje lazi a drugim dijelom Konakovic. A odakle Konakovicu pare pa jbg sad se vec zna Dino i Tito :)))) Samo sabura i tvoje ce izaci na vidjelo. :)))

/ Najnovije