Muriz Memić o objavljenom snimku razgovora policije i hitne iz kobne noći

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SARAJEVO

Murize, Čovječe: Bog neka ti podari zdravlje i snagu za borbu do kraja prema istini i pravdi! Ne sumnjaj ni u jednom trenutku da je svaki normalan građanin Sarajeva uz tebe!

BA

Snimak je sasvim OK i ne otkriva nikakve nepravilnosti u radu policije i hitne sluzbe . Svi smo culi sta se desilo , a to je suprotno od onoga sto ti Murize pricas !

123

Muriz je govorio da mu sin hoda sa pistoljem za pasom i bezbol palicom u gepektu i da je pretpostavljao da nesto nije u redu i nista nije poduzeo. Sad ovo sto je govorio prije bise ne spominje i kakav je to roditelj da mu djeteta citavu noc ne dolazi kuci da se ne zapita sta je sa njime !

*

Muriz je govorio da mu sin hoda sa pistoljem za pasom i bezbol palicom u gepektu i da je pretpostavljao da nesto nije u redu i nista nije poduzeo. Sad ovo sto je govorio prije bise ne spominje i kakav je to roditelj da mu djeteta citavu noc ne dolazi kuci da se ne zapita sta je sa njime ! ka 123 MA hajde! I ti zaradi cvaju od Budnje s ovim komentarom, jelde?

Za *

Necu da ti mami otimam hljeb iz usta kod Budnje . Botine boli vas istina i sto ce vam propasti cener kod Dine !

SARAJEVO

Murize, Čovječe: Bog neka ti podari zdravlje i snagu za borbu do kraja prema istini i pravdi! Ne sumnjaj ni u jednom trenutku da je svaki normalan građanin Sarajeva uz tebe! A ovi smutljivci iz zlikovačke sekte SDA i ostalih banditskih sekti svih neka pišu ove jadne komentare, pravda će na kraju svih krajeva pobijediti! Kada zulum postane pravilo, otpor postaje obaveza! Dosta su nam zlikovci ubijali djecu!

Re ?

Nikog ja ne spasavam niti sam osposobljen za bilo kakvo spasavanje . Realna sam osoba i pisem samo istinu koju je lahko dokazati jer sve sto sam napisao postoji zapis na internetu od prije 5 godina sta je Muriz govorio . Zato budite pristojni i ne vrijedjajte !

Re *

Sve sto si mi napisao od srca zelim i ja tebi na kvadrat , cobane nepismeni !

JA1

Polako ali sigurno uporni otac razotkriva SDA hobotnicu. Doci ce svi na red pa i ovi sto napadaju covjeka ovdje u komentarima, sve je to ista olos.

gost

Nema ništa sporno na snimku. Standardna procedura.

Anti bot

Ima li neko od ovih botova da se javno predstavi, evo ja sam spreman sa sučeljenje! Samo termin da utvrdimo!

Imali iko u državi da uhapsi Dalidu Burzić!?

.

N.G

Memiću svi mi koji smo normalni i pošteni bi htjeli da tvoja a i naša istina pobjedi ali to se neće desit pobjediće moćnici i prodane duše nažalost.Ali ne odustani bori se i dalje

Laz

Ovaj lazni bot zadnji, je isti vehabija koji stalno psuje ko kocijad, ali je poceo da pravii nickkao , “ja, Vb, Miki”. Bez obzira da li se slazem sa njihovim razmisljanjem pratim portal i nikad nisu tako psovali za razliku od vehabije, kojemu su nivko i duge recenice i ovdje je prisutan pod vise nickova vec godinu dana i volio bih ga sresti i samarcinu zavrzati u tu glavu primitivnu.

/ Najnovije