Muriz Memić: Svjedocima već prijete, ali narodu je puna kapa, revolucija je počela!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Puna podrska, bandi se mora stati u kraj I to ce se desiti!!

Www

Dokle god su sda teroristi i hdz fasisti na vlasti ovdje nema dobra.danas su velik problem za nasu drzavu vec sutra ce biti problem i za evropu pa i ostatak svijeta.svako zlo od njih dolazi.

071

Kriminalci su se dobrano opustili jer smo i mi, građani, bili ubijeni u pojam i ucjenjeni golim preživljavanjem, pa su na kraju i povjerovali da su nedodirljivi. I onda kada krene lavina, više nema zaustavljanja. U ovoj situaciji koju je svako sa 2 grama mozga u glavi mogao pravilno da iščita i da shvati da je kap prelila čašu, samo je budala mogla da nastavi da krade i zataškava ubistva, i to uzlaznom linijom. Ako neko misli da će Dženanovo ubistvo pokriti respiratore, a respiratori bijeli hljeb načelnika kriminalaca kod kojih već isplivavaju milionske prevare i krađe, a bijeli hljeb kompletnu devastaciju zdravstva, a devastacija zdravstva činjenicu da nema vakcina, a to da nema vakcina da će pokriti činjenicu da je društvo opelješeno do daske i da se golim okom vidi ko je ukrao novac, grdno se vara i jako je glup. Ovo će biti jedan veliki malj koji će akumuliranom silom udariti u glavu hobotnice.

OPET OVAJ SRBIN OVDJE POTPALJUJE?!

DEBILU EJDAN..jucer sis e "potpisivao" sa Ox, pa sa www..pa Ghoist...071...hajvanu jedan-uhvatit ce te po IP adresi debilu jedan.Ti si psihicki bolesna i jako labilna osoba,iz tvoje svake riejci zivire MRZNJA...optuzujes bez dokaza...koji ti je kurrac vise?Navuces na sebe degenek od kojeg sebi neces doci nikada vise!Jesi normalan?A i zasluzio si ga vala za sve gluposti koje pises.Jos ostavljas po deset komentara pod raznim nikovima , saam sebi pumpa lajkove..fakat nisi sav svoj!Ne interesuje me ejsi li srbin, ili hebeni polutan ili...znam samo da mrzis islam i Bosnjake...

071

@DEBILU Tvoji minusi koje štancaš po zadatku, kao što sam rekao već više puta, a i lokalni izbori su pokazali, ne mogu da promijene činjenica. A to što se ti nadaš da sam ja Srbin, ili da su svi komentatori jedna te ista osoba - samo nastavi da vjeruješ u to. Vidimo se 2022. godine. Biće ti još gore, vjeruj mi. Nije loše nekada se osvrnuti oko sebe i pokušati da sagledaš realnost.

071

@DEBILU A tek sada vidim da i prijetiš :). Znači dogorilo do noktiju.

Kan

Revolucija ????

/ Najnovije