Muriz Memić: Mnogi su me pitali zašto javno ne kažem ko je ubio Dženana

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Murize, heroju, izdrži nazire se KRAJ! Hvala i advokatu Feragetu!

BB

Ti si Murize najobicniji lazov.

Kazi istinu

Kazi ime ubice ,olaksaj i sebi i sudu i svime koji zeljno iscekuju da ubica bude sankcionisan vrijeme je da se okonca ova agonija. Molim Alaha da se okonca sudenje i da odgovaraju odgovorni

MrziteljPDA

Nema ovaj pojma ko mu je usmrtio sina! Ovoga vuku od mjesta do mjesta kao prije što se medo vodao i nastupao. Ubijedili jadnika u neku priču i sad je on ponavlja.

NB

Koliko ovdašnji čovjek mora biti glup. A glup je zato što be čita ne sluša i ne gleda. Čovjek se bori protiv korumpiranog sistema, traži istinu i naravno mnoge stvari zna i jasne su svima osim ovim glupim botinama koji ponavlju istu priču. Čim se stvari poslože i dokazi pribave ime ubice će samo biti kazano .

babo

UHAPSITI OSMICU

babo

BBti si idiot ,dabogda se tebi isto desilo,smradu

babo

Mrzitelj viris iz budnjine guzice

Kondor

Nece da kaze javno jer NE ZNA, a i sam kaze da mu trebaju cvrsti dokazi : "Znam ko je nalogodavac, ali nam trebaju čvrsti dokazi i vidjet ćemo hoćemo li ih uspjeti pribaviti”, naglasio je Muriz Memic" Znaci on samo sumnja, jer sta bi ga drugo sprecavalo da objavi ime. Taj ga ne moze tuziti za klevetu, jer je kriv.

Maktub

>>Koliko ovdašnji čovjek mora biti glup. A glup je zato što be čita ne sluša i ne gleda. Čovjek se bori protiv korumpiranog sistema, traži istinu i naravno mnoge stvari zna i jasne su svima osim ovim glupim botinama koji ponavlju istu priču. Čim se stvari poslože i dokazi pribave ime ubice će samo biti kazano . ka NB<< Mene sad u ovome svemu zanima jedno : kakve veze ima taj nesretni mladic sa organiziranim kriminalom.?

Guest

@nb Jedini bot ovdje si ti.

/ Najnovije