Muriz Memić i Sidran u Goraždu: Jednu smo fazu završili, ali ovo je revolucija

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!!!!

Dosta vas više..

071

Nije dosta dok se ubice i nalogodavci ne osude na dugotrajne zatvorske kazne i mora se namiriti nanesena šteta porodici Heroja.

POLITICKI SKUP NiPa...

zalosno..nije ovo radi rahmetli Dzenana vec radi POLITIKE...Dinokio koji naouruzan hoda carsijom kao i svi ostali kriminalci njemu ravni,mu placa sve..ali ne znam RAZLOG osim sto ga pomene koji put medju ljudima...zalosno je ovo sve....

Obicno politikanstvo

Lahko ti je Bosnji prodati muda pod bubrege...ovaj covjek sluzi samo sluzi za promociju Ferageta i KONJakovica!Strahota sta mu rade!

Nadimak

Podrska Murizu,svi na ulice

Zalosno cime se NiP sluzi, a i Muriz da prihvata sve to

Zao mi je Dzenana,zelim da se pronade ubica i strogo kazni,Murize kad odradis za konakovica odbacit ce te ko i bivsa stranacke kolege,ako se otkrije istina neces ni ti ni konakovic biti zadovoljni,ti zaboravljas da je demagog konakovic vladao i kad je ubijen Dzenan a vlada i sada. Cuvaj se prodanih dusa. Zelim ti da saznas istinu i da dozivimo visegodisnje robijanje ubice.

Koel

Nip ovcima probaju divi rejting ciji su clanovi i koriste smrt djeteta gluho bilo na sta je narod spao sve go kriminalac

Dole sdooo

Jao ovih sda botova fuj prekrivaju ubistvo prekrivaju ubicu odvratno sram vas i stid bilo bagro crknite

Trademarko

Poštujem Sidrana kao umjetnika tj.književnika ali kao čovjeka ne mogu jer u svemu gleda samo svoju korist pa i onda kada je bio u bolnici u Sarajevu. Toliko se ljigavo ponašao. Jos samo fali da zovu Njemanju, Muharema Baždulja, Šehovca , Galijaševića i njima slične pa da mijenjaju vlast i državu.

Radnik

Neka predsjednici(2) saveza samostanih sindikata uče od Memića kako se organizuju protesti. Ne može se ništa iz kancelarije.

kukac

Memicu svaka ti cast i zelim da nadjes pravdu, ali nemoj nam nekih revolucija, dosta nam je toga..

/ Najnovije