Muriz Memić i Ifet Feraget nakon ročišta: 'Moja patnja od osam godina - sve je zbog Alise Mutap'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

pupak

Zbog Alise Mutap ? Pa nije ti Alisa ubila sina pobogu Murize ? A uostalom govorio si da znas ko je ubica.. Sta ce ti onda Alisa i njeno svjedocenje ?

Toto

Samo Bog može sigurno reći šta je u čijoj glavi...ona može u zatvor jer neće da svjedoči, ali ne možeš je natjerati da išta kaže.

Mrznja

Kakva mrznja od ovog covjeka. Pa bolan ako ti neces da kazes ko je sto bi neko drugi. Na kraju krajeva. Strpo si je u zatvor godinama je maltretiras pistalo je ocigledno da ne zna. I veci mangupi su propjevali a ne djevojcurak od 17 18 godina tad. Idi lijeci se i spasi se

ljubo_rom

***

No bot

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije