Muriz Memić: Čuli smo ko je Hasan Dupovac, Alisa Mutap nije imala amneziju

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

I nije ti Murize preostalo ništa već da mlatiš praznu slamu !

?

I nije ti Murize preostalo ništa već da mlatiš praznu slamu ! ka Gost Ispašće da je Dženana pogodio četvrtim metkom Li Osvald iz Dalasa. Metak putovao pola vijeka kroz virjeme i prostor i ubio Dženana.

Jao jao

Dr. Memiću, nismo te prepoznali. Čuj on može zaključiti da nije imala amneziju.

?!?!?!$$??

Garantujem da ima preko 100 ubistava iz rata koje pripada sda mafiji.sta cete kad su tuzioci i sudstvo korumpirani.oni mafiju nezele osuditi,lakse je sirotinju il dem borca za par metara ogrijeva strpat u zatvor.to im je domet.

Realni Madridac

Murizu bi bolje bilo da se malo povuce iz javnosti i pusti sud da radi.. Ocigledno nema nista novo da kaze za proces a ovim stalnim trzanjima samo gubi podršku naroda koji je već zamoren ovim slucajem..

MrziteljPDA

UH,ŠUPLJE PRIČE OVOG MEMIĆA!

Xyz

UH,ŠUPLJE PRIČE OVOG MEMIĆA! ka MrziteljPDA Kako jadno od vas.Sramite se! Ko.se moze s ovim stvarima ovakvim izjavama defamirat,stvarno je jadan.!

Uhljeb

Proci 6 godina javnog mrcvarenja i prozivanja koju si prouzrokovao ti i tvoja ova iz skupstine na celu sa propalim advokatom za imovinsko pravne odnose, onda proci kroz hapsenje oca, pa proc kroz svoje hapsenje i uz to jos trudna, nevidjena medijska blokada, novinarsko maltretiranje i medijski linc kaksv jos nije zabiljezen bar kod nas. Pa Memicu bolan nebio progovorio bi kontraobavjestajac i ko zna kakvi agenti velesila a ne zensko od 19 godina.

/ Najnovije