Memić: Begov sin je bio na poligrafu, ovo se neće riješiti do 2121. godine

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Bakir je čovjek bez jače političke ideje, okružen pljačkašima najnižeg morala, otac mu je proizvod Udbe, ali je za četnike i ustaše europejac na kvadrat

Bumbar

To vam je bošnjacko naslijeđe komunizma.bosnjaci su ljudski otpad kao narod,cast izuzecima to jest Muslimanima.da je sirotinja usjekla par kubika ogrijeva bez papira,sve age,begovi i njihove sudije bi skocile na nove da se sirotinja pod hitno strpa u zatvor.kakvo tuzilastvo i sudovi,to su obicni kokošinjci.

onako

Eto sada je i Muriz strucnjak za poligraf.

Bošnjak

Uvijek je teže bilo stići do pravde, na današnjem vremenu pogotovu. Nakotilo se ovih @ala i @Ambrozija (iko je ovo isti bot). Brzo zaborave Seferoviće, pa ko oni brinu o državnim poslovima i ciljevima - pa vidi se vaša briga na svakom koraku!

Okismoron

Ako te ne brine zašto čitaš i komentarišeš? Je li cener u putanju?

Azazel

Ovi jadni botovi za par stoja bi se I zegali... Pravosudje je Goli sljam

Ljiljan

Murize, ako znas 100% ko ti je ubio Dženana daj završi to već jednom!Šta se peglaš bezveze.Oko za oko, zub za zub.

Iiiìii

Muamer Budnjo ubica sto ne kazes?

...

Kako Muamer, kad nije bio tad u BiH nego u Njemačkoj? Pa ima čojek račun da je kupio parfem tad u Njemačkoj...kako je pametan pa je sačuvao račun 5 godina a ja budala bacim odmah...

Guest

Kakav je seljak ovaj Muriz, ne vjerujem

Guest

Kamiondžija s osnovnom školom svu pamet svijeta pokupio.

/ Najnovije