MUP ZHK završio uviđaj nakon tragedije u Posušju

Radiosarajevo.ba
MUP ZHK završio uviđaj nakon tragedije u Posušju
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Posušje

Nakon tragedije u Posušju u kojoj je život izgubilo osmero mladih, oglasio se i MUP Zapadno-hercegovačkog kantona.

"Dana 01.01.2021. godine u 10.05 sati, PU Posušje je zaprimila prijavu da je u vikend kući koja se nalazi u mjestu Tribistovo, općina Posušje, smrtno stradalo osam osoba.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici Doma zdravlja Posušje i policijski službenici PU Posušje koji su zajedno sa dežurnim županijskim tužiteljem na mjestu događaja izvršili očevidne radnje kojom prilikom su utvrdili da su smrtno stradali: S. R., M. R., Ž. P., M. S., M. P., S. P., I. M. i S. J., svi 2001. godište i s područja općine Posušje.

Također, izvršenim očevidom je utvrđeno da se najvjerojatnije radi o gušenju, a po nalogu dežurnog županijskog tužitelja u Širokom Brijegu, smrtno stradale osobe su prevezene na Odjel patologije SKB Mostar gdje će biti izvršena obdukcija, nakon koje će, a eventualno i drugih potrebnih vještačenja, biti poznat uzrok smrti", navodi se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije