MUP RS otvara istragu protiv ef. Štulanovića jer je RS nazvao "genocidnom tvorevinom"

/ Komentari (32)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Normala

Ja sta je nego genocidna... tuzite koga hocete.Istina ostaje.

Čuj povreda ugleda

hahaha

Ljiljan:***

*** MILOM ILI SILOM KAKO JE I NASTALA !!!!

Hercegovac u Bosni

Povreda ugleda ,e svašta.Imaju ugled medju masovnim ubicama, uzori su im.

udhidopdpop

Lijepe riječi su ukras

samo kažem

***

Bosanac

***

vhjhjhhhjkhjkhkjhj

Lijepe riječi su ukras

Miki

Lijepe riječi su ukras

@bosanac

Lijepe riječi su ukras

HashimQ

***

Miki

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

****

Lijepe riječi su ukras

Miki

Lijepe riječi su ukras

T.z.v.r.s.genicidna tvorevina

>>. Nije mili već je počelo zatupljivanje i ostrašćivanje poturadi sa džamijske hutbe kao i pred svaki rat. Nego se ti rođeni spremi, valja ove tvoje reči opravdati u blatu i krvi ;) ka vhjhjhhhjkhjkhkjhj<<A pred kome će opravdati dijete ti ***** genicidno krepano.Zaboravljate da ste u tuđoj državi ****u ti **** svoju ***** i KRMOSAVLJE .Nestat će te ****no vam djecu polipsanu neće GENICIDAŠI agresori i divljaci da u našoj državi se ponašaju kao u svojoj.Napilje psi ********i pogani

***

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

>>. Nije mili već je počelo zatupljivanje i ostrašćivanje poturadi sa džamijske hutbe kao i pred svaki rat. Nego se ti rođeni spremi, valja ove tvoje reči opravdati u blatu i krvi ;) ka vhjhjhhhjkhjkhkjhj<<bice vama genocidne srpske zivotinje srbi vise nelaju sad su zivotinje srbi pocele ujedat

Ma ja kakva je nego genocidna?

Pa to i vi vlašine znate!

HashimQ

Miki se izgleda usro pa samo kenja, ta qif sha nonnen!

T.z.v.r.s.genicidna tvorevina

Nije njih niko ubio nego su se samoubili iz zasjede ne lazi pogani hodzo. Isto ko sto su srbi sanskog mosta sami sebi zapalili kuce, srbi iz skelana i bratunca sami skakali na orićev nož itd itd. Dobro, prošli put nije bio genocid ali za sledeci obecavamo da cemo ze vise potruditi. ka Miki ****no li ti dijete u sanduku krepano i cijelu familiju.Ako nije bit će to vam obećavamo.Tu su i braća ima da vas ISTRI****MO i onda bit če ako nije.

jndvklmkLDKGk

Lijepe riječi su ukras

Miki

Lijepe riječi su ukras

****

Lijepe riječi su ukras

Bosna

Efendiji pružiti svu pravnu i moralnu podršku i objasniti zločinačkom, genicidnopresuđenom mupu !

Normala

Danas je petak..svi imami trebaju reci istinu...da je genocidna. Pozvati se na clan te i te presude...pa neka tuze koga hoce.

Miki

Genocidna tvorevina je dokazana u Hagu i kao takva ostaje trajno zapisana. Rs jeste genocidna tvorevina jer je nastala na genocidu.

Miki

Nato heljp

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Ja sam

Ako ste završili, ajd sad da povraćamo

Drk

Ja sta je nego genocidna... tuzite koga hocete.Istina ostaje. ka Normala REKLI SU TO SVI SUDOVI SVIJETA

Lažni car...

Ovi zločinci sebe ubijedili u laž i sad kao nije im jasno što im niko ne vjeruje. Eto imaju zllčinački mup on če ih ptititi!

/ Najnovije