Iz MUP-a manjeg bh. entiteta se oglasili nakon prijetnji smrću Miloradu Dodiku!

Radiosarajevo.ba
Iz MUP-a manjeg bh. entiteta se oglasili nakon prijetnji smrću Miloradu Dodiku!
Printscreen / Emisija "Puls" na BNTV-u

Nakon što je u programu BN televizije, u kojem je sinoć gostovao predsjednik PDP-a Branislav Borenović, upućena prijetnja smrću srpskom članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku, reagiralo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.

"Preduzete su sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti ovog slučaja, te o svemu obavijestiti nadležne organe", potvrdila je za Radiosarajevo.ba načelnica Ministarstva unutrašnjih poslova manjeg bh. entiteta Mirna Miljanović

Telefonsko uključenje na BNTV-u: Poziv na ubistvo Milorada Dodika

U toku emisije "Puls" na BNTV-u, a gdje je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se putem telefonskog razgovora uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika. Također, Rađen-Todorić je pozvala sve gledaoce koji imaju ovakva ili slična pitanja da ne gledaju niti se javljaju u emisiju,.

Podsjetimo, u toku emisije "Puls" na BNTV-u uživo se putem telefonskog razgovora uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo Dodika.

Gledatelj, potpisan kao Savo iz Njemačke, pitao je "da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija?".

Pogledajte: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije